Ако сте муслиман са Балкана подржите православце у борби против искварености црногорске владе: Познати исламски проповедник подржао СПЦ (ВИДЕО)

Новости Онлине

18. 02. 2020. у 12:46

Ако сте муслиман са Балкана подржите православце у борби против искварености црногорске владе: Познати исламски проповедник подржао СПЦ (ВИДЕО)

Фото: YouTube Printscreen

Имран Назар Хосеин је позвао муслимане на Балкану да стану на страну православних верника који се боре за људска права, која црногорски режим покушава да им ускрати
Имран Назар Хосеин, светски познат исламски проповедник, писац и филозоф специјализован за исламску есхатологију, подржао је борбу верника Српске православне цркве у Црној Гори. Он је позвао муслимане на Балкану да стану на страну православних верника који се боре за људска права, која црногорски режим покушава да им ускрати.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ђукановић недвосмислено признао: Црна Гора је била СРПСКА држава којом је управљала СПЦ (ВИДЕО)


- Ваша је дужност, одговорност и обавеза у Босни и Херцеговини, Албанији, Македонији, Црној Гори, Србији, Хрватској, Словенији и свим деловима Балкана, ако сте муслиман: да станете раме уз раме са вашом браћом православним хришћанима подржавајући их сложно и солидарно против искварености црногорске владе, која води рат против православне цркве - рекао је шеих Имран.


Он је рекао да православци "нису арогантни као они који владају из Вашингтона, Лондона и Париза",указујући на скорији империјалистички однос тзв. западног хришћанства према Венецуели и Боливији, али и претње које су се, управо због њиховог деловања, надвиле и над Русијом, Кином, Корејом и Ираном.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Шеих Имран Хосеин за “Новости”: Савез са православцима спас за муслимане


- Молимо се да ове речи стигну до вас… да следите Божја упутства из Курана и да прихватите ову прилику да станете уз вашу хришћанску браћу, раме уз раме, како би се одупрли нечасном насиљу црногорске владе - рекао је Имрам.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (22)

Dutko Je To

18.02.2020. 13:12

alal ti majstore,u sridu sto bi dalmatinci rekli! svaka vam čast pozdrav za sve muslimane katolike i ostalu bozju bracu bez obzira na veru

Србин

18.02.2020. 13:42

Па муслимани са Балкана и јесу некад били православци и браћа. Осим арнаута и шиптара, то су нам непријатељи,свима нама. Добри су само милогорцима

Ranko

18.02.2020. 14:23

Imran Hazar je veliki postovalac Pravoslavlja.Boravio je u Srbiji gde je govorio o cistoti Pravoslavne vere ,Srbije ,Rusije...!Veliki islamski teolog I duhovnik.Hvala mu na podrsci I lepim recima.

Ljube

18.02.2020. 15:16

I ovo nam je od Boga ,ko veruje u njega .Ne znamo koje vise gresan pred njjm ,dali muslimani ,pravoslavci ili katolici sa balkanskih prostora .

Jasmina

18.02.2020. 15:18

Svaka čast Imranu Hoseinu.Iskren, pišten I pravedan odnos među muslimanima I pravoslavcima treba zauvek da postoji.Dve monoteističke religije na koje zapad najviše udara na razne načine.Hvala puno na podršci.

Деки

18.02.2020. 15:41

Да ли знате да су Тутин, Нови Пазар и Сјеница пуни оваквих квалитетних људи, попут Имрана? Пишем из прве руке, јер сам се лично уверио и то више пута. Морамо ставити прст на чело, треба се решити предрасуда и пригрлити НАШЕ људе, који нам непрестано пружају руку. Свуда има и кукоља, а код нас Срба на претек. Само што то не смемо ни себи да признамо, а камоли другима. Нисам био у Босни 90-тих, не знам ко је кога све клао, али знам и пишем оно што сам лично видео и доживео.

Djuro

18.02.2020. 16:18

Problem je sto mediji u ostalim ex-yu zemljama osim Srbije i Rep.Srpske uopste i ne pisu o tome i ne izvjestavaju, kao ni evropski i svjestki mediji, tako da je njihova javnost slabo obavjestena sta se u CG stvarno desava.

Бата Коле

18.02.2020. 16:58

Није у питању верска припадност Имрана Назара Хосеина, разлог за његово мишљење је његово племенито људско поштење, његова част и искрена приврженост истини, а то су вредности које имају само велики људи и које се цене и поштују се свуда у свету.

Vladimir

18.02.2020. 17:08

Ama ko god da je u pitanju,svako sa malo mozga i srca će stati protiv uzurpatora.Treba napokon svi da budemo složni i krenemo u taj 21-vek.

zaliv.net

18.02.2020. 17:22

Муслимани из тог дела света су углавном веома поштени и искрени а ови наши домаћи нису. Нема од тога ништа!

petar

19.02.2020. 01:58

A ako ste Crnogorac ,srpske pravoslavne crkve I zelite preci u katolicku crnogorsku crkvu ,oduzeti srpsku srbima-crnogorcima slobodno se ubijte ,ubijte najprije svoje potomke ,predci se ionako okrecu u grobu .Ali ostavite Mila da zivi sa svojim potomcima ,da se ipak nadamo da ih nece biti ,nezasluzuju da se rode radi ovakvog izroda.