Старим триком жени узели 1.300 евра: Преварант подигао наруквицу са улице, а она направила ВЕЛИКУ ГРЕШКУ

Novosti Online

18. 02. 2020. у 08:50

Старим триком жени узели 1.300 евра: Преварант подигао наруквицу са улице, а она направила ВЕЛИКУ ГРЕШКУ

Depositphotos

Хрватска полиција трага за двојицом мушкараца који су уз помоћ помоћ невероватног трика преварили жену (67).
Наиме, како је објавила лабинска полиција, жена је 14. фебруара око 11,30 сати пролазила насељем Катуре у Лабину, када је непознати мушкарац са земље подигао, како се чинило, златну наруквицу. Понудио јој је да је продају и поделе новац јер су, заправо, наруквицу обоје пронашли.

Прочитајте још: Плен скоро 26 МИЛИОНА динара: Истрага против четворо осумњичених за две ВЕЛИКЕ ПЉАЧКЕ у Крушевцу

Тада им је пришао још један мушкарац и рекао им како жели да откупи наруквицу за 10.000 куна (око 1.300 евра). Али како код себе није имао довољно новца, замолио је жену да му позајми паре и да другом мушкарцу, као и да задржи накит док јој не врати дуг.

Жена је схватила да је преварена након што се тај други мушкарац никако није враћао са новцем. Осим тога, видела је да није била реч о вредном златном накиту већ о безвредној наруквици.

(jutarnji.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Pop

18.02.2020. 09:52

То са непознатим лицима око тога да је пронашао па да подели итд, итд је веома стара и офуцсна форато исто важи и за шибицаре, невероватно је то што јаднипојединци наседају. Данас било ко да ми приђе и потражи или понуди нешто овако одмах уколико на моје негодовањенастави да ме дави једноставно му кажем да ћу звати полицијупа нека њима објасни то исто што и мени.То исто важи и за оне који звоне по становима нудећи на придајукоје какве предмете и услуге.

Неверица

19.02.2020. 19:13

Жена (67) - пензионерка, носи 1300е са собом и баш на њу налете.. ок.

Горан

21.02.2020. 12:05

Mene su probali da prevare na autobuskoj u Zagrebu,kako je to bilo smešno,ja im kažem prijave gubitak zlatnog lanca u policuju,oni ma jok nego da po delimo on I ja,ja mu kažem nemože tako jer ne treba meni tudje jer ja dobro zaradjujem,dalje nemoj to da radi jer ima kamera svugde na stanicu,mi se tu rastanemo,posle kad sam izlazio iz kafića posle dva sata vidim kako se lanac kotrlja po podu i čovek od njega na pet metra,on bacio da mi namesti,smejem se ja a njemu nije dobro,jadno i bedno.