Херцегновска полиција испитује ко је поставио спорне коментаре на једном црногорском порталу испод текста о убиству Новљанина Шћепана Рогановића, због чега је саслушано више особа, пише подгорички Дан.

Позивајући се на више извора, подгорички дневник пише да би истрага требало да покаже да ли су ти коментари написани злонамерно с циљем да истрагу усмере у погрешном смеру, или ће, пак, бити од користи истражним органима.

Један од коментара је постављен под скривеним именом, а особа која га је објавила навела је иницијале наводно оних које сматра да су умешани у ликвидацију Рогановића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Šćepan Roganović je pokušao RANjEN DA POBEGNE, ubica ga OVERIO sa DEVET hitaca, pa ZAPALIO MOTOR: Nova saznanja istrage o zločinu u Herceg Novom, pronađeno oružje?

У једном од коментара се апелује на херцегновску полицију да делује и усмери истрагу у правцу особе чији су иницијали објављени у преписци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Porodica Roganović dobro poznata policiji: Šćepana izrešetali isto kao i oca, brat Duško preživeo bombaški napad

Портал ЦдМ пише да је објављено више коментара и одговора на коментаре који су полицији интересантни, а већина особа која је учествовала у преписци је позната полицији.

Рогановић је наводно био припадник кавачког криминалног клана, убијен 13. фебруара код херцегновске Канли куле.