ВИШЕМЕСЕЧНЕ активности цетињске полиције усмерене према више особа данас су довеле до проналажења веће количине оружја и муниције. Сва прикупљена сазнања и информације указују да је полиција данашњим активностим спречила извршење тешких кривичних дела, саопштила је Управа полиција Црне Горе касно у петак вече, наглашавајући да је поступајући по налогу надлежног судије за истрагу, извршила претресе на четири локације које користе Н.К. (34), Ј.К. (32) и Д.Ђ. (28), сви из Цетња.

-Претресом стана и других просторија које користи Н.К. полицијски службеници су пронашли и одузели ручни ракетни бацач тзв. зољу, аутоматску пушку, револвер и 61 комад муниције калибра 7,62мм. Претресом локације коју користи Ј.К. полиција је пронашла и одузела пиштољ „екол”калибра 9 мм и 87 комада муниције истог калибра. Од њега је привремено одузет и „мерцедес” ради криминалистичких провера, саопштила је полиција.

Виши државни тужилац у Подгорици је наложио да се Н.К. ухапси због постојања основане сумње да је починио кривично дело недозвољно држање оружја и експлозивних материја и он ће овом тужиоцу бити приведен уз кривичну пријаву.