ПОЛИЦИЈА је привела мушкарца који је осумњичен да је у петак јутро убио девојку (16) у Малом Лошињу.

Према незваничним информација, осумњичени је комшија. Наводно је мушкарац прво насрнуо на мајку девојчице, а онда је она стала у одбрану мајке кад ју је мушкарац убо ножем.

Како пишу локални медији, пре месец дана неко је куцао на врате те исте породице и звао женско име. Исто је направио и јутрос. Када му је жена отворила врата, прво је насрнуо на њу, а онда је дошла њена ћерка те је њу убо. Друга ћерка је потом изашла да погледа шта се догађа али до тада је мушкарац већ побегао, док је трећа ћерка (3) још била у стану.

Прочитајте још - Девојку (16) убио ПОМАХНИТАЛИ комшија док се спремала за школу: Напао мајку, ножем убо ћерку која ју је бранила

Према наводима локалних медија, мушкарац је раније био на психијатријском лечењу.

- Шта да вам кажем, ми смо заправо колатералне жртве. Напросто смо се нашле на погрешном месту у погрешно време. Моје дете и ја тог човека никад пре, а ни његову бившу партнерку никад нисмо видели. Он је напросто "промашио" кућу. Он је улетио у наше двориште. Био је мркли мрак - испричала је Л.Т., мајка убијене девојке за Јутарњи.

- У јутарњим сатима полиција је добила дојаву о повређеној девојци у Малом Лошињу. Служба Хитне помоћи јој је пружила потребну медицинску помоћ, али она је нажалост преминула.

Полицијски службеници су спровели истрагу на месту несреће. Према досадашњим сазнањима реч је о насилној смрти, јављају из полиције.