Да ли ово значи да црногорска влада ПОПУШТА? Премијер пристао на све УСЛОВЕ које је митрополит Амфилохије поставио да би се састанак одржао

Novosti Online/М.С./В.К.

13. 02. 2020. у 21:07

Да ли ово значи да црногорска влада ПОПУШТА? Премијер пристао на све УСЛОВЕ које је митрополит Амфилохије поставио да би се састанак одржао
На позив премијера, сутра ће се састати чланови Епископског Савета СПЦ са Душком Марковићем и делегацијом Владе Црне Горе
На позив премијера, сутра ће се састати чланови Епископског Савета СПЦ са Душком Марковићем и делегацијом Владе Црне Горе.

Митрополит је у писму од пре неколико дана саопштио да Митрополија и остале Епархије СПЦ у Црној Гори остају отворене за састанак али под условом да присуствују сви чланови Епископског Савета СПЦ у Црној Гори.

„Уколико сте спремни да првенствено разговарате о Закону као узроку проблема и начинима за њихово решавање, односно о уклањању спорног Закона, односно његових противуставних дискриминаторних одредби из правног поретка Црне Горе, обавештавамо Вас да би у том случају у разговору са Вама као председником Владе Црне Горе са нама учествовали и њихова преосвештенства епископи будимљанско-никшићки Јоаникије, милешевски Атанасије и захумско-херцеговачки Димитрије“, навео је између осталог у писму митрополит Амфилохије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

Darki001

13.02.2020. 23:44

Docim I'm neko nesto ponudi oni odmah skoce srbi su postali jadnici. Kakvi pregovori dogovoru zakon mora biti ukinu kakvi amandmani.

СЕНОВИЋ

14.02.2020. 07:19

Мишљења сам да због туристичке сезоне ни једнима ни другима не одговара ова фрка. Остају и једни и други без пара. Све је око шушки.