Милан Кнежевић тврди: Катнић добио документ који обара пресуду у случају Државни удар, али крије документ?

В. Н.

среда, 05. 02. 2020. у 21:35

Милан Кнежевић тврди: Катнић добио документ који обара пресуду у случају Државни удар, али крије документ?

Миливоје Катнић

Супротстављена виђења о наводним новим доказима у случају

ДЕМОКРАТСКИ фронт објавио је да има сазнања да је специјални главни тужилац Миливоје Катнић добио документ који обара пресуду Вишег суда у Подгорици за покушај "државног удара".

Милан Кнежевић, један од лидера овог политичког савеза, саопштио је да ДФ има незваничне информације шта се крије у документу. Он је позвао Катнића да саопшти истину.

- Катнић је пре неколико седмица добио тај документ, који не само да обара пресуду за "државни удар" него у потпуности ослобађа Михаила Чађеновића, Андрију Мандића и све српске држављане, укључујући и мене. Због чега Катнић није упутио тај документ ка Вишем суду и странкама у поступку - запитао се Кнежевић.

ДФ, како је рекао, нема поверења у Катнићев рад и зато захтева од Ивице Станковића, вршиоца дужности ВДТ да сазове седницу Тужилачког савета и обзнани о каквом документу Републике Србије је реч.

Прочитајте још - Тужилаштво Србије покреће истрагу против Миливоја Катнића

- Није тачно да је Тужилаштво Србије доставило било који нови доказ, који се односи на предмет "тероризам у покушају" - истиче се у реаговању Специјалног државног тужилаштва Црне Горе на Кнежевићеве тврдње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

iz glave

06.02.2020. 10:32

prvo i dovoljno, nemaju dokaza da je postajo državni udar ( osim udara državnika na državu) tako da ne mogu ni da imaju dokaze o uhapšenima da su učestvovali u državnom udaru

dragan

06.02.2020. 11:34

Milo I kompanija moze svasts da izmisle Siptarska skola I uvek drugi kriv