Скандал у згради Основног суда у Беранама. Мухамед Меде Рамусовић (38) оптужен за кривично дело насилничко понашање и наношење тешких повреда, пљунуо је оштећену Јелену Крстић (34), коју је крајем октобра ове године претукао, ничим изазван, на радном месту, наневши јој тешке повреде, потрес мозга, дослокацију вилице, расекотине по усни, нагњечења...

Прочитајте још: Мајка претучена на радном месту, младићи мирно посматрали: После коментара кренуло песничење у Беранама


Скандалу су присуствовали командири УИКС Бијело Поље, који су после инцидента, брзо интервенисали и Рамусовића који је на рукама имао лисице, брзо увели у судницу.

- Захтевам да се суђење прекине, јер је мојој клијенткињи угрожена безбедност и ти у згради Суда, казао је правни заступник Крстићке, адвокат Срђан Љешковић, згранут као и представници Центра за женска права, која прати суђење, нечувеним скандалом.

Прочитајте још: НАЂЕН МУ ПИШТОЉ ПА ПУШТЕН, ТУКАО ПА ПУШТЕН: Ко је Мухамед Меде Рамусовић, који је претукао самохрану мајку (ФОТО)


-Нисам је пљунуо, само сам казао: пуу, казао је Рамусовић, пред судијом Дубарвском Поповић, која га је желела испитати о детаљима инцидента.

- Срам те било, довикнуо је тада Рамусовић Крстићки, која се, како је констатоваао у записнику, тресла.