ПОДГОРИЧАНИН Игор Крстовић (35) рањен је у уторак у пуцњави у зетском насељу Балијаче, надомак Подгорице, сазнају "Новости". Он је после рањавања хоспитализован у Клиничком центру Црне Горе, где се лекари боре за његов живот.

- Има више прострелних рана у пределу груди, абдомена и натколенице - незванично нам је речено у Клиничком центру у Подгорици.Прочитајте још: Пуцњава у Подгорици: Мушкарац хитно пребачен у болницу, полиција интезивно трага за нападачем

Из извора блиских истрази речено нам је да је на Крстовића пуцано док је био у возилу. Нападачи су на њега испалили више од 20 хитаца, а потом побегли. Недуго после пуцњаве, неколико километара даље, на Какаричкој гори пронађен је запаљен аутомобил "голф", за који се верује да су га користили нападачи. У возилу је, додаје исти саговорник, пронађено и оружје, а службеници Центра безбедности Подгорице и криминалистички техничари узимају трагове са лица места.

Крстовић важи за особу блиску "шкаљарском клану", чије су наводнe вође Игор Дедовић и Стеван Стаматовић убијене 19. јануара у Атини.