На изјаву Мила Ђукановића, председника Црне Горе да су они који су у литјама широм земље – лудаци, одговорио је Небојша Медојевић, један од лидера Демократског фронта, оцењујући да је Ђукановић спреман да изазове рат само да би сачувао своју кокаинску власт.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Црногорски националисти поздрављају НАЦИСТИЧКИМ поздравом: Још један излив мржње после УСТАШКИХ песама на Цетињу (ФОТО)


- Можда смо луди, из перспективе диктатора и његових полтрона, што се не слажемо са његовом кокаинском визијом Црне Горе као Колумбије на Јадрану и Црногораца као његових поданика. Али то лудило је и одржало Црну Гору као државу вековима. Вероватно су и османски и аустроугарски и италијански, немачки окупатори мислили да је овај народ луд, јер се не покорава. То лудило је сачувало Црну Гору. Обично се у сећању нашег народа то лудило звало патриотизам, чојство и јунаштво. За сваког издајника, онај који је спреман на жртву за своју идеју, земљу, народ, изгледа као лудак. Не буд луд – издај, кажу они. Не буди издајник, бори се, кажемо ми - написао је на Фејсбуку Медојевић.