ПОЛИЦИЈА је у суботу обавештена да је у месту Вуљај, недалако од Тузи, пронађено тело мушке особе, са видљивим повредама нанешеним ватреним оружјем у пределу главе. Врло брзо је утврђено да је ликвидирани мушкарац држављанин Албаније Едмонт Ђинколај (39), који је са још три сународника у Црну Гору из Албаније ушао четвртог јануара ове године. Одмах после тога, изнајмили су собу код једног приватника.

После идентификације жртве, полиција је врло брзо дошла до починиоца убиства и ухапсила Паљоку Јунчаја (56) из Тузи, код којег су Албанци одсели у приватном смештају, где је у једној соби Јунчај ликвидирао свог госта...

Према незваничним сазнањима, Јунчај је починио извршење злочина...

-Обезбеђени су и материјални докази - оружје које је било закопано, а за које се оправдано сумња да је коришћено приликом извршења овог кривичног дела, саопштено је из Управе полиције. Полицајци су у суботу ухапсили и Васка Газоводу (37) из Подгорице, који је осумњичен да је у насељу Коник у овом граду, покушао да убије суграђанина Милана Поповића (28).

Газовода је, како се сумња, ножем убо Поповића у леђа и потом побегао, али је убрзо ухапшен и биће предат вишем државном тужиоцу у Подгорици уз кривично дело за убиство у покушају.