Сви се питају одакле толико српских барјака на улицама Црне Горе? За то су заслужна - ДЕЦА (ФОТО)

М. С. – В. К.

25. 01. 2020. у 12:47

Сви се питају одакле толико српских барјака на улицама Црне Горе? За то су заслужна - ДЕЦА (ФОТО)

Фото: Друштвене мреже/М.С.-В.К.

Иако је прошло 14 година откада се Црна Гора отцепила од Србије, готово да свако домаћинство код наших суседа има бар по једну српску заставу
Широм Црне Горе несвакидашње сцене. Готова цела земља је прекривена српском тробојком, па су многи поставили питање: "Одакле људима у Црној Гори толико српских застава".

Иако је прошло 14 година откада се Црна Гора отцепила од Србије, готово да свако домаћинство код наших суседа има бар по једну српску заставу.

Обзиром, да су крајем децембра прошле године почели протести о спорном Закону о слободи вероисповести, њихов број се вишеструко повећао.


- Сви се питамо одакле људима оволико застава Србије, а онда смо начули да су за све "крива" деца. Они одлазе чак до Србије како би набавили још више застава. Заиста нам је пуно срце због тога - открили су нам грађани неколико црногорских градова. - Замислите када они умеју да се организују и схватају колико је ово нама важно. Не брините ништа, набављен је велики број, чак имамо и резервне гарнитуре.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Simon Нс

25.01.2020. 15:53

Поносан је цео православни род на браћу у Ц. Гори, храбро и поносно у одбрану светиња!

Dražen

25.01.2020. 17:31

Milo je kao skojevac mastao da bude drug Staljin,a kad se priklonio zapadnim obavestajnim ama sluzbhteo je da bude dukljanski poglavnik.

Vidovdan

26.01.2020. 00:25

Zastava jednog naroda je znak pripadnosti i ponodmo je uvus dižemo. Nigde nije zabranjeno koristiti zastavu , pa čak ni na sportskim takmičenjima. Milu ne smetaju Albanske i Hrvstske zastave,Ali mu smeta Srpska... Svetinje Srpske Pravoslavne Crkve bile, jesu i zauvek će tako i biti! Uz vas smo hrabri i pošteni srbi Crne Gore!