Филип је био опседнут, нешто је њиме управљало: Мајка сплитског убице махала Библијом и говорила о сину (ВИДЕО)

Новости Онлине

24. 01. 2020. у 13:44

Филип је био опседнут, нешто је њиме управљало: Мајка сплитског убице махала Библијом и говорила о сину (ВИДЕО)

Фото: Youtube screenshot

Он није управљао собом, нешто је њиме управљало, рекла је Етел Завадлав

ЕТЕЛ Завадлав, мајка Филипа Завадлава, више од сат времена говорила је за Јутјуб канал "Исусов ратник".


Мајка троструког сплитског убице досад је у јавности давала опречне изјаве. У разговору за овај канал она је тако, између осталог, објашњавала да је њеног сина нешто раније већ опсело, да је био опседнут.


- Ја сам лежала, он је седео на каучу преко пута. Нас двоје смо причали једно сат и по времена, ако не и дуже. Причали смо озбиљне, дубоке, духовне теме. Ишла сам, колико је било до мене, да га наведем на Јеванђеље, Библију. Он је показивао интерес, али нешто се у њему бунило. Онда се догодило нешто чудно. У једном тренутку ја сам отишла у тоалет, након сат и по времена. Када сам дошла из WC-а, њега није било. Гледам у кухињи, нема га. Гледам у ходнику, нема га. Без икакве најаве, њега није било. Гледам је ли све на месту, све је било ту. Ја сам најпре била шокирана. Зовем га на телефон. Питам га где је нестао. 'Како мислиш нестао', одговара, 'али, мама, ја сам на Риви већ три сата.' Он није био свестан да је био у апартману, тотална табула раса, њему се то избрисало. С њим је управљало нешто ван њега", рекла је Етел Завадлав.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Нападнут брат троструког убице Филипа Завадлава: Ушао избезумљен у такси, лице му је било огуљено


"Он није управљао собом, нешто је њиме управљало", рекла је.


"Онда сам питала Стану, испричала сам му ситуацију. Он ми је рекао: 'Шта се чудиш, он тако стално'", испричала је Етел Завадлав.

(index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)