Мираш Дедеић, доказани љубитељ моде и хазардних игара, уочи Божића суочио се са великим искушењем, пише ИН4С.

Наиме, у склопу улоге поглавице НВО ЦПЦ која му је додељена пре 20-так године, маскиран у православног свештеника, Мираш је на Бадњи дан покушао да, народски речено, „срочи“ две-три реченице, и тако својим присталицама честита Боћижне празнике.

Међутим, ту су почеле и муке по Мирашу. На снимку се види, да Дедеић не зна ни како да честита, а изгледа као да не зна ни шта би тачно требало да честита.

Једино што зна је – коме се обраћа, а то су искључиво, како је у снимку и рекао, Црногорци и Црногорке.

Прочитајте још - Уз песме о Косову стигла литија из Гранчарева до Бијелог Поља: Пешачили 50 километара и оборили рекорд (ВИДЕО+ФОТО)

Одмах је позвао „безбожнике да уразуме грешнике“, и наставио:

„Поздрављам вас најлепшим хришћанским прааа… пооо…“, замуцкивао је. „Јесам ти добро“?

„Нема, не ваља, не ваља. Полако, сталожено, гледајте у камеру“, стрпљиво је намештао сниматељ распопа Мираша, док је овај такође стрпљиво и са великим ентузијазмом покушавао да коначно састави и изговори две смислене реченице.

„Зато Црногорци приступите вери, исповедајте своје грехове Господу, а негатори…“, настављао је Мираш, са страхопоштовањем гледајући у сниматеља.

На самом крају, својим Црногорцима и Црногоркама распоп је честитао Васкрс, па Божић…

Ипак, овај поражавајући иступ свакако неће деморалисати костимираног „јунака“ наше приче да настави да се маскира и лажно представља.

Не ваља то ништа“, што би рекао Мирашев сниматељ.