"Отац Елведина Хамзића знао је све време где му се налази син", рекла је за "Аваз" Џенита Мујчиновић, девојка која тврди да је трудна с младићем око којег се последњих дана у јавности дигла велика прашина након што је његова породица објавила да је нестао.


Она је рекла да је Елведин био својевољно код ње.


"Његов отац је то знао, био је ту. Они су тврдили да је дрогиран, а уопште није био ни отет. Момак је спавао са мном, дете је његово. Обоје смо ту погрешили, и он и ја", рекла је Џенита, поручивши да жели да се коначно зауставе приче о томе да је младић отет.


У прилог томе Авазу је послала и фотографију из кревета с Елведином Хамзићем, наводећи да се на њој јасно види да "није отет".


Фотографија као доказ да није отет; Фото: avaz.ba


Она је истакла и да не намерава прекидати трудноћу те да ће родити дете.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Покушај отмице: Девојку хтели да увуку у ауто


"Он је рекао да ће признати дете кад се роди, али да прво уради ДНК анализу", рекла је Мујчиновић.


Да подсетимо, пре неколико дана породица младића из Живиница код Тузле рекла је да је нестао 13. јануара. Иако полиција није имала никакву пријаву о његовом нестанку, младићева породица је тврдила да су Елведина "отеле две ку***".


"Држе га затвореног, дрогирале су га и неће да га пусте. Ужас. Звала сам га, причала са њим. Он једва говори колико је измучен. Звали смо полицију, али они не реагују, тако да ћемо да видимо шта ће бити с њим. Зваћемо опет полицију да нам помогну да га спасимо", рекла је раније за Аваз Елвединова рођака, која је жељела да остане анонимна.


(nezavisne.com)