“Ваљда сам села на бебу”: Шокантан случај чедоморства у Хрватској, мајка изнела детаље

Novosti Online

21. 01. 2020. у 08:36

“Ваљда сам села на бебу”: Шокантан случај чедоморства у Хрватској, мајка изнела детаље

Фото: Free Images Pixabay

Мајци прети најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила шта се догодило тога дана
ПОЧЕЛО је суђење жени из централне Хрватске која је оптужена да је у октобру 2017. тек рођеног сина угушила, ставила у црну пластичну врећицу и бацила у канту за смеће. Прети јој најмање 10 година затвора, а јуче је сведочила шта се догодило тога дана.

Испричала је како је родила у соби око 6:30, док је на кревету спавао њен тадашњи изванбрачни супруг који, како каже, није ништа чуо, пише „Вечерњи лист”.

Прочитајте још: Радованки смрскао лобању и лице чекићем, пронашли га обешеног у напуштеној кући

- Пукао ми је водењак па сам отишла на спрат. Док сам рађала, главу сам наслонила на двосед. Била сам у чучећем положају. Хтела сам да се придигнем, али због болова сам се двапут спустила. Након што је изашла постељица, чула сам свекрву како ме зове. Други пут сам покушала да устанем и спустила се и тад сам ваљда села на бебу, али се тога не сећам", испричала је.

Оптужена је у својој обрани појашњавала како је након порођаја бебу замотала у своје црвене панталоне и ставила је у ћошак собе. Већину тога дана провела је у кревету, а када се пробудила, покушала је да опере крваву мрљу са пода собе.

"Следећег дана тело бебе сам ставила у црну врећу, а врећу сам бацила у смеће. Беба није давала знакове живота, уопште није плакала. Задња два или три дана пред порођај нисам осетила ни да се миче", испричала је на суду, преноси Вечерњи.

Након свега се опет удала и родила још једно дете

Она из претходне везе има још двоје деце, која су смештена код хранитеља, а у међувремену се удала и родила још једно дете, које је такође код удомитеља. У обрани је навела да је тадашњег супруга упознала у психијатријској болници. Појаснила је да је тамо била након што је завршила са децом на улици јер ју је прошли супруг пијан тукао.

(index.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације