Нападач на полицајца испред амбасаде Србије смештен на психијатрију

Танјуг

17. 01. 2020. у 14:04

Нападач на полицајца испред амбасаде Србије смештен на психијатрију

Илустрација Фото Depositphotos

Утврђен је идентитет особе

Мушкарац (52), који је ножем напао полицијског службеника испред Амбасаде Србије у Босни и Херцеговини, ухапшен је и превезен у Клинику за психијатрију где је задржан на лечењу, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Наводи се да је у четвртак у 16.20 сати полиција обавештена да је на Обали Мака Диздара нападнут полицијски службеник Дирекције за координацију полицијских тела БиХ.

"Изласком на место догађаја, полицијски службеници су затекли особу која је ножем покушала да нападне полицајце. Утврђен је идентитет особе. Како је реч о насилној особи, она је возилом Завода за хитну медицинску помоћ превезена на Клинику за психијатрију "Јагомир" гђе је задржана на лечењу", преносе бањаличке Независне позивајући се на Срну.

Прочитајте још - Потресна исповест брата сплитског убице: Станислав Завадлав открио шта је претходило масакру и испричао детаље из Дома за незбринуту децу

О догађају је обавештено Кантонално тужилаштво Сарајево, после чега је наложено да полицијски службеници Дирекције буду саслушани у својству сведока о околностима кривичног дела напад на службено лице у вршењу послова безбедности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације