Док је већина грађана Црне Горе на улицама због отимања храмова Српске православне цркве, председник те земље Мило Ђукановић се добро проводи у Сједињеним Америчким Државама.

Пре неколико дана се у јавности појавила фотографија црногорског председника и његове супруге у луксузном хотелу "Фаена" у Мајамију, где преноћиште кошта 2.000 долара. По свему судећи, Ђукановићу се свиђа у Мајамију па је тамо прославио Нову годину.

Ипак, према информацијама које је на друштвеним мрежама поделио редитељ Борис Малагурски, Срби који живе у САД потрудили су се да Ђукановићу покваре провод.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Портал Ин4с објавио снимке: Док полиција пребија владике и вернике СПЦ, Мило ужива у Мајамију (ВИДЕО)

- Док је Мило Ђукановић славио Нову годину у престижном ресторану Вилла Аззур у Мајамију, један Србин, који ми је послао ову слику и информацију, раширио је српску заставу поред њега. Према његовом наводу, Мило је био згрожен, звао је полицију и рекао да “му је живот угрожен и у 00:45 је изведен из локала под јаком пратњом полиције и обезбеђења.” Извор ми такође преноси да је Мило и даље у Мајамију и да су га пре неки дан неки клинци гађали јајима са брода. И птицама на грани је јасно да је његово време прошло, браво за српски инат, браво свима који излазе на протесте широм Балкана за борбу, а Мило ће морати да се врати у Црну Гору да одговара за сва злодела која је починио - написао је Малагурски.