ПОДГОРИЦА - Специјално државно тужилаштво, у петак у јутарњим сатима предало је подгоричком Вишем суду оптужницу против одбеглог бизнисмена Душка Кнежевића, бившег секретара Врховног државног тужилаштва Ненада Вујошевића, као и против још троје службеника Атлас банке због кривичног дела стварање криминалне организације и прање новца.


Последња у низу оптужница подигнута је како на основу признања сведока сарадника, тако и на основу доказа који су прикупљени међу којима је и нотес пронађен у обектима Душка Кнежевића.


У њему између осталог пише и коме је давао новац. Он је раније демантовао да нотес постоји и да је свеска "подметачина" тужилатва.


Прочитајте још: Потврђена оптужница против Кнежевића и Ђурђића


За Кнежевићем је расписана национална потерница јер је недоступан СДТ-у. Само неколико дана пре издавања налога за хапшење, он је напустио територију Србије и тренутно се налази у Лондону. О захтеву да буде изручен Црној Гори суд у Лондону ће одлучивати почетком маја. Он је до сада више пута јавно негирао кривицу истичући да се води хајка против њега и да му је све монтирано