Хрватски певач Марко Перковић Томпсон огласио се на свом профилу на Фејсбуку поводом другог круга избора за председника Хрватске, који ће се одржати 5. јануара.

Из његове објаве такође је јасно да своју подршку даје Колинди, наводи Индекс.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  ХДЗ се поноси подршком ТЕРОРИСТЕ: Када се видело ко је подигао два прста за КОЛИНДУ, избио СКАНДАЛ (ВИДЕО)

"Драги пријатељи, позивам Вас да изађете на изборе, јер неизласком на изборе остављате већу могућност комунистима да победе. Такође Вас позивам да не наседнете на наговарања оних који Вас позивају да поништите свој гласачки листић. На то вас могу наговарати само они којима је его и приватни интерес важнији од интереса Хрватске, јер сваки неважећи листић даје велику шансу комунистима да поновно дођу на Пантовчак. Изађимо на изборе и тако заједно зауставимо комунисте у њиховом походу на Пантовчак који би им послужио као стартна позиција за наставак криминализације Домовинског рата и свих вриедности до којих ми држимо", написао је Томпсон.

Подсећања ради, један од кандидата који је испао из трке за председника је Мирослав Шкоро, кум Марка Перковића Томпсона.


Б92.нет