Посланици Демократског фронта после ноћи проведене у притвору: Остали смо доследни прецима, идемо даље

В. К.

петак, 27. 12. 2019. у 12:07

Посланици Демократског фронта после ноћи проведене у притвору: Остали смо доследни прецима, идемо даље

Фото: В. Кадић

Посланици Демократског фронта који су јутрос пуштени на слободу, како кажу, духовно су јаки и окрепљени

Иако су провели ноћ у полицијском притвору, посланици Демократског фронта који су јутрос пуштени на слободу, како кажу, духовно су јаки и окрепљени.

- Има ли ишта светије него положити своју жртву за одбрану наше Свете Српске православни цркве -кажу за "Новости" Милутин Ђукановић, Јован Вучуровић и Марина Јочић. - Ево сте нас затекли у страначким просторијама испод иконе Светог Василија Острошког нашег духовног заштитника. Оно што смо најавили то смо и урадили. Нисмо дозволили да се гласа за накарадни закон. И ми и народ смо дали одговор на непочинстава режима.

Јован Вучуровић додаје да је сва Црна Гора устала и показала однос према режиму и квази закону.

- Остали смо доследни прецима, светосавској и његошевској Црној Гори-каже Вучуровић, док Марина Јочић кратко поручује - Идемо даље!Коментари (2)

SRPKINJA

27.12.2019. 16:18

realno vi ste nedorasli precima...zaga;vili ste zatvor POSLE IZGLSAVANJA antisrpskog zakona...ne pre toga..vi ste bruka i kukavice...MILOSA OBILICA MEDJU VAMA NEMA...nemoj samo da mi se dovlacite u Srbiju

vladimir

28.12.2019. 00:42

.... ima "srba i srpkinja" koji udišu srpski vazduh, a gade ga se, ima i srba koji to neće da budu, koji se stide, kao da je LEPRA /guba/, sve begaju od nje, od SRPSKOG zvanja, zagadjenog zapadnim besmislom i laži, natovarenog izmišljenim zločinom, namerno naturenog zbog njihove krivice .... Ne, to je danas i STATUS i PONOS biti Srbin, veći i od Nemca i Francuza, a vazala je uvek bilo u narodu, parazita i ološa - bitan je krajnji ishod! Vidim vas kao POBEDNIKE!