Стриц (32) претио нећаки да ће јој убити родитеље и брата па је три пута силовао: На суду се бранио да је девојчица све иницирала

Новости онлине

10. 12. 2019. у 18:01

Стриц (32) претио нећаки да ће јој убити родитеље и брата па је три пута силовао: На суду се бранио да је девојчица све иницирала

Илустрација; Фото: Depositphotos

Пробудио би је, скинуо одећу са себе и ње и говорио јој да мора с њим да спава или ће њеном најмлађем брату и њеним родитељима ставити отров у пиће
Мушкарац у кући свог брата у месту у централној Хрватској у десетак дана три пута је силовао девојчицу. Он је три пута током ноћи долазио у собу у којој је спавала са сестром. За ова злодела неправоснажно је осуђен на јединствену казну затвора од четири године и 10 месеци.


Пробудио би је, скинуо одећу са себе и ње и говорио јој да мора с њим да спава или ће њеном најмлађем брату и њеним родитељима ставити отров у пиће. Након тога легао је на њу и савладао отпор, раширио јој ноге и, иако му је преплашена жртва све време говорила да то не жели, да то не може да јој ради и да ће звати маму, која је с њеним оцем и браћом спавала у соби поред, с њом је имао сексуалне односе.


Жртва је путем видео везе у два наврата детаљно описала кроз какав је пакао прошла.


"Њени искази били су доследни, животни и уверљиви", рекао је судија додајући како су претње убиством чланова породице деловали застрашујуће на 13-годишњу девојчицу.


Њега су теретили за полну злопотребу детета млађег од 15 година уз претњу или употребу силе за шта је кривичним законом прописана казна од три до 15 година затвора.


"Она је све иницирала. Нисам јој претио и нисам с њом спавао три пута него два", рекао је стриц (32) жртве бранећи се на жупанијском суду додајући да је знао да му је нећака у лето 2018. имала мање од 15 година.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ужас код Свилајнца: Педофил (27) силовао девојчицу (13), шокирани укућани га ухватили на делу


Како је казна мања од пет година затвора судија га је по аутоматизму морао пустити из истражног затвора у којем је био од фебруара 2019. Време проведено у притвору урачунаће му се у казну.


Судија му је такође одредио забрану приласка жртви на мање од 200 метара и контактирања девојчице директно или индиректно путем маила, телефона или других средстава. Ако осуђеник прекрши мере забране, поново ће ићи у истражни затвор. Образлажући казну судија је олакшавајућим ценио то што је осуђеник отац двоје малолетне деце о којој брине и то што је делимично признао недела.


Као отежавајуће околности судско веће је ценило то што је сексуално злостављао нећаку и што је раније осуђиван, али не за слична кривична дела него за крађе и тешке крађе.

(24sata.hr)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Шта ти га знам

11.12.2019. 01:50

Резоновање мог фризера: "Једемо бре месо напумпано разним хемикалијама и антибиотицима, воће и поврће прскано ко ти га зна којим хемикалијама. Од свег тог "коктела" променуше људима метаболизам и органске функције, па цурице од 12 година старости већ изгледају много зрелије од њихових мајки када су имале те исте године. И клинци са 13 и 14 година већ могу да праве децу. Па и педера и лезбејки има као никада до сада. И њих је храна изврнула па нису ни мушко ни женско".

Bane

11.12.2019. 07:25

@Шта ти га знам - Daj bre ne relativiziraj slucaj. Da bi neki tipovi smirili hormone za ovaj zlocin treba triput veca kazna, Onda bi im opao organ od pomisli na kaznu. Hrana jeste uzas, ali hormone moze da smiri jedino strah od kazne za zlocin

Edo ko normalan

11.12.2019. 09:37

@Шта ти га знам - Stric...djevojcicu...svoju krv! Sta je pa on jeo kad je toooliki bolesnik? Ovo je monstruozno kakvom god se obrazlozenju tezilo.

Ролекс.

11.12.2019. 06:30

Toje trebalo 25-30god zatvora manijaku.Sudiji bi dao 5 god.zbog male kazne koju je izrekao.