Никшићка полиција ухапсила је на магистралном путу Никшић – Даниловград С.Ц. (22) из Никшића, који се налазио у једном такси возилу, чијег је возача после пљачке кладионице у Никшићу пиштољем присилио да га вози до Подгорице.


Код њега је пронађен пиштољ за који се сумња да је коришћен приликом извршења кривичног дела разбојништва као и отуђени новац из кладионице, коју је опљачкао претећи запосленим оружјем. Потом је пиштољем припретио и принудио таксисту Ж.В., да уђе у кола и вози га ка Подгориц, где је, како полиција сумња, #у претходном периоду отуђио већу количину новца и из више регистарских каса из једног маркета, на тај начин починивши кривично дело тешка крађа#.


- С.Ц. је по налогу надлежног тужиоца лишен слободе и уз кривичну пријаву приведен надлежном тужилаштву због постојања основане сумње да је извршио кривично дело разбојништво, кривично дело тешка крађа и кривично дело принуда.


Прочитајте још: Украдене бомбе и оружје из војног магацина код Никшића?


Полиција у Никшићу је идентификовала и пронашла и лице К.К. (35) за које се сумња да је извршио кривично дело разбојништво на штету једног маркета у Никшићу, уз претње и употребу силе према М.Б, запосленом лицу у овом објекту, коме је нанео повреду.


К.К. је лишен слободе и њему је одређено задржавње до привођења судији за истрагу Основног суда у Никшићу.