Насрнуо на жену и покушао да јој отме пса: Манијак који силује животиње поново напада?

NovostiOnline

09. 12. 2019. у 20:01

Насрнуо на жену и покушао да јој отме пса: Манијак који силује животиње поново напада?

Free Images Pixabay

Полиција у Сарајеву интервенисала је у недељу на позив једне суграђанке која је пријавила да је човек физички насрнуо на њу покушавајући да јој отме пса
Полиција у Сарајеву интервенисала је у недељу на позив једне суграђанке која је пријавила да је човек физички насрнуо на њу покушавајући да јој отме пса. Како тврди нападнута жена, у питању је човек који је раније хапшен због сумње да је силовао псе у граду.

Неименована жена тврди да је нападнута у недељу око 20.50 часова испред Академије ликовних уметности у Сарајеву. Нападач је, према њеним речима, покушавао да јој отме једног од два пса које је шетала, упорно тврдећи да је пас његов. Док је жена покушавала да одбрани пса, нападач је, како тврди, физички насрнуо на њу.

Жена је тада почела да вришти и у помоћ јој је притрчао млади пар и један старији човек. Нападач се брзо удаљио са лица места, а жена је позвала полицију.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Bosanac silovao psa! Gnusan čin zaprepastio sve

- У Радићевој улици сам срела полицајца који није био на дужности, али је стао са мном да ме смири и сачека колеге. Док смо чекали полицију, испоставило се да је насилник одлучио да ме прати. Полицајац који је у том тренутку био са мном га је зауставио и држао даље од мене.

Полиција је стигла брзо, а током интервенције, обузео ме је неки чудан осећај да је човек који ме напао исти онај који је у априлу ове године ухапшен због силовања и злостављања паса.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Crkvenjak šest godina silovao pse, a sada radi u Evropskom parlamentu: Ivanišević ne dolazi na suđenje jer "ima depresiju i PTSP"

Полиција је након одвођења насилника у станицу и утврђивања његовог идентитета потврдила моју сумњу. То је тај исти човек – тврди жена која је желела да остане анонимна.

Подсетимо, један мушкарац ухапшен је у априлу у Сарајеву због сумње да је сексуално злостављао и убијао псе. Хапшење је уследило након упозорења једног удружења за заштиту животиња и пријаве једног грађанина који је видео злостављање животиње.

Из МУП-а су за “Радио Сарајево” потврдили да је полиција у недељу интервенисала, али нису могли да потврде да је у питању особа која је раније привођена због сумње да је сексуално узнемиравала животиње.
(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Saša

10.12.2019. 08:34

Iskreno preporučujem gospođi da sledeći put šeta sa rotvajlerom ili ovčarom na uzici...takvi bi tom čiči zadali nezaboravne uspomene, a policiji bi ostalo samo da ga ispišu doživotno iz liste potencijalnih silovatelja zbog nedostatka...instrumenta.