“Сви заједно можемо стати на крај Милу”: Нови протест у организацији Одупри се – 97.000 у Подгорици

М. С.

07. 12. 2019. у 20:49

“Сви заједно можемо стати на крај Милу”: Нови протест у организацији Одупри се – 97.000 у Подгорици

Фото: Вијести/Самир Кајошевић

Актуелна политичка ситуација није боља у односу на оно кад су кренули протести, казао један од организатора протеста Никола Грдинић

КОЛИКО год био велик, наш конгрес ће бити већи од конгреса ДПС.

Ово је у суботу на новом протесту у организацији ''Одури се 97.000'', одржанпм под слоганом ''Конгрес слободних грађана", казао један од организатора протеста Никола Грдинић, који је поручио грашанима да морају бити истрајни и да се морају борити на улици, одакле ће доћи промене.

Прочитајте још: А како ће књижити Дечане: Митрополија тврди да Подгорица спрема отимачину цркава и манастира

- Актуелна политичка ситуација није боља у односу на оно кад су кренули протести. Ми ћемо сигурно бити сметња актуелном политичком систему, како би сви грађани осетили корист - додао је Грдинић.

-Сви заједно можемо стати на крај Милу Ђукановићу, а то смо му ми дозволили. Ја сам поносна јер испред себе видим своју генерацију, а најгоре је то што омладина спава, јер нема поверења, казала је посланица и потпредседница Радничке партије Жељка Савковић.

-Поштени избори нису могући са оваквом извршном, судском и законодавном влашћу. Зато позивамо све слободне грађане да сад ми њима поручимо оно што су они поручили бившој власти пре тридесет година: Имамо довољно знања, храбрости и памети, потребно је само да ви одете, саопштили су из покрета „Одупри се“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације