Прва дама отворила Божићни базар

Novosti Online / М. С.

07. 12. 2019. у 16:35

Прва дама отворила Божићни базар

Лудија Ђукановић на отварању базара - Фото predsednik.me

У Подгорици отворен 11 дипломатски Божићни базар
Прва дама, супруга председника Црне Горе, Лидија Ђукановић, отворила је у дуботу у Подгорици 11. дипломатски Божићни базар који је организовао Међународни клуб жена Црне Горе.


Она је истакла задовољство што Божићни базар из године у годину привлачи све већи број посетилаца и учесника, па са тим и износ прикупљених средстава и оценила да су донације увијек биле усмерене на праву адресу, тамо где су и најпотребније.


Прочитајте још: Мило Ђукановић оженио сина, ево како је изгледала млада; Међу гостима Дејан Савићевић, Хари Мата Хари, Тарзан... (ФОТО)


После свечаног отварања дипломатског хуманитарног базара, супругапредседника Ђукановића је обишла изложене штандове, упознала се са националним производима и донирала средства које ће Међународни клуб жена ове године упутити: ЈУ Комански Мост из Подгорица, ЈПУ ЕКО Бајка из Пљеваља, НВО Хаппy Паwс из Подгорице, Центру за образовање и одгој – Дон Бошко, Гимназији Слободан Шкеровић из Подгорице и Основној школи и дечијем вртићу Бајо Јојић из Андријевице.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације