Хрватска певачица Влатка Покос у својој последњој објави на Инстаграму није штедела речи о Колинди Грабар-Китаровић.

Колинду је назвала "руглом", "срамотом", "циркусантом", "певаљком" и "понижењем за Хрватску" те њено понашање за време мандата описала као "бедно и ван памети".


"Нисам у посљедње време коментарисала 'прецедницу' дијаспоре јер је њено понашање толико бедно и ван памети да човек упркос свим досадашњим гафовима успева остати шокиран. Нитко није успео толико да понизи и обезвреди институцију председника као полудела плавуша. Певање Бандићу, симболу корупције и криминала код Хрвата је дефинитивно било сумрак демократије и цивилизације", започела је Влатка.

"Хрватска се претворила у неку примитивну, мрачну земљу уништену корупцијом у којој се премијер удружује с криминалцем, а Црвенкапица без слуха му носи колаче у затвор. Молим вас, изађите на изборе и поспремите ову јадницу на отпад историје. Уосталом, може да се пресели и кандидује у љубљеној БиХ", закључила је Влатка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Колинда урла “у бој, у бој” и витла песницом: Хит снимак нам стиже из Хрватске (ВИДЕО)

Њену објаву лајковала је и Саша Броз, а у коментарима су је подржали многи пратитељи. Ипак, било је и оних који се нису сложили.

"Туђман је као био ок!? Слажем се да је ова ни на небу ни на земљи и да нас једино срамоти. Али ниједан до сада није радио у корист грађана, као ниједна влада до сада", поручио је Влатки један пратитељ.


View this post on Instagram

#cokolinda #ruglo #sramota #cirkusantica #jeftinapevaljka #ponizenjezahrvatsku #antidrzavnica Nisam u posljednje vrijeme komentirala "precjednicu" dijaspore jer je njeno ponasanje toliko bijedno i van pameti da covjek usprkos svim dosadasnjim gafovima uspijeva ostati sokiran. Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavusa. Pjevanje Bandicu, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata je definitivno bilo sumrak demokracije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mracnu zemlju unistenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem a Crvenkapica bez sluha mu nosi kolace u zatvor. Molim vas, izadjite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, moze se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH.

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on(index.hr)