Расветљено убиство Јована Клисића: Рањени Гардашевић препознао ко је пуцао испред ресторана Савоја

Б. Дабић

05. 12. 2019. у 15:54

Расветљено убиство Јована Клисића: Рањени Гардашевић препознао ко је пуцао испред ресторана Савоја
Надлежни тужилац је подигао кривичну пријаву на основу прикупљених доказа, који су резултирали расветљавању кривичног дела
Полиција је расветлила кривична дела убиство Јована Клисића и рањавање Велизара Гардашевића које се догодило у центру Бара, испред ресторана Савоја, 1. новембра око 10:30 часова. Незванично сазнајемо да је Гардашевић видео и препознао мушкарца који је пуцао у њега.

Надлежни тужилац је подигао кривичну пријаву на основу прикупљених доказа, који су резултирали расветљавању кривичног дела.

Прочитајте још: МАФИЈАШКИ ОБРАЧУН У БАРУ: Убијен Јован Клисић, рањен Велизар Гардашевић (ФОТО+ВИДЕО)

Управа полиције детаље ће изнети у наредних неколико дана.

Начелник Центра безбедности Бар Веслин Маговчевић потврдио је да су инспектори Сектора за борбу против организованог криминала и Специјалног полицијског одељења претресли неколико десетина станова особа осумњичених да су повезани са најтежим кривичним делима, као и са кривичним делима која нису везана за убиство и рањавање испред Савоје У истој акцији је у четвртак ујутро приведено више особа у Подгорици, Бару и Никшићу, Даниловграду.

Из Управе полиције навели су да је ухапшена особа за коју се сумња да има везе са убиством Јована Клисића у Бару.

Незванично, за директним починиоцм С.Ђ. полиција трага. Такође, незванично он је променио презиме, а у јавности је познат као С.М.

Подсетимо, у пуцњави која се догодила 1. новембра испред ресторана “Савоја” у Бару, убијен је Јован Клисић (28), аВелизар Гардашевић рањен са више хитаца. Након што су у Клисића и Гардашевића испалили рафале, нападачи су возилом побегли са лица мјеста. Десетак минута након ватреног пира аутомобил марке “Сеат”, за који се сумња да су га користили починиоци кривичног дела пронађен је запаљен у Бјелишима изнад пруге.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације