„Милу сам дао милионе!“: Душко Кнежевић тврди да је у хотелу “Хилтон” плаћао рекет

В. К.

01. 12. 2019. у 18:35

„Милу сам дао милионе!“: Душко Кнежевић тврди да је у хотелу “Хилтон” плаћао рекет

Душко Кнежевић

Ни Ђукановић, ни Катнић ни Лазовић ни Жугић мене не могу ућуткати, каже власник Атлас групе после изјаве лидера ДПС

БИЗНИСМЕН Душко Кнежевић, власник Атлас групе реаговао је на изјаве лидера ДПС Мила Ђукановића у вези са нерегистрованим донацијама које је он уплаћивао тој партији.

Прочитајте још: Осми конгрес Демократске партије социјалиста у Подгорици у сенци афере "Коверат"

- Милионе сам уплатио ДПС-у. Директно Милу и Милки Вујовић, благајници ДПС-а. Ја имам евиденцију, а име је и Милка Вујовић. Надам се да су те милионе „регистровали“. Ако оих 200.000 долара није „прокњижено“ то је вероватно зато што Миго Стијеповић није био благајник него само курир, који је новац требало да преда лично Ђукановићу. Било је још курира, пре свих телохранитељи Мила Ђукановића. Ако ни новац који је предат телохранитељима није регистрован код Милке Вујовић, онда нека они виде где је тај новац завршио и за које намене. Када се стекну услови, тиме ће се бавити независно тужилаштво и суд, а ја ћу им бити на располагању. Плаћање рекета од 200.000 долара је договорено у хотелу Хилтон између г. Ђукановића и мене и са тог места постоји фотографија. Захваљујем г. Ђукановићу што је поново потврдио да постоје „нерегистроване донације“. Пошто их има још, биће посла за праве истражне органе који ће утврдити колико их је било и коме су предате, навео је Кнежевић.

- Као што ће утврдити чија је „ничија кућа“ на Горици, како су Ђукановићи и екипа узели милионе од продаје Електропривреде А2А, како су узели пре тога милионе од продаје Телекома, ко стоји иза кастоди рачуна којем је Ђукановић изнад цене продавао своје акције у Првој банци и тако формално постао мултимилионер... Откриће се и ко стоји иза нерасветљених убистава, иза убистава у затвору, шта је позадина обрачуна мафијашких кланова, од којих је један, Грандовски клан, био задужен за церемонију звану конгрес ДПС-а, који је окупио политичке мртваце из региона. Ако још има икакву дилему, Ђукановић треба да се помири са тим да сам ја тај који ће му доћи главе Био сам сведок свега, па и тога што је радио док је трајало рушење Милошевића, његовог политичког оца. Све његове трансакције из деведесетих налазе се у поседу одговараућих међународних институција. Пошто је раније он изјавио да сам им дао колико сам рекао да сам дао, цифра ће бити комплетна када са јавношћу поделим колико је било у плавој трби. Она га чека у финалу. Ни Ђукановић, ни Катнић ни Лазовић ни Жугић мене не могу ућуткати. Ја овде могу слободно да делујем и водим политичку борбу са задњим диктатором на Балкану, поручио је Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације