Инцко: Додик је кукавица, 7 година чекам да ме тужи

Танјуг

30. 11. 2019. у 11:44

Инцко: Додик је кукавица, 7 година чекам да ме тужи

Фото В. Трипић

Високи представник у Босни и Херцеговини Валентин Инцко назвао је српског члана Председништва БиХ Милорада Додика "кукавицом" и поручио му да га тужи

Високи представник у Босни и Херцеговини Валентин Инцко назвао је српског члана Председништва БиХ Милорада Додика "кукавицом" и поручио му да га тужи.

"Каже да сам смутљивац, мешетар, криминалац... Он је кукавица, Додик је кукавица. Сигурно. Он је већ у марту 2012. године рекао да ће ме тужити у Бечу, ја још чекам. 23. марта је то рекао, да ће ме тужити", рекао је Инцко гостујући на Фаце ТВ.

Како преноси Н1.ба, он је додао да му је свеједно што га Додик назива криминалцем, али већ седам година чека да га он тужи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Dodik: Incko ne može nikoga da smeni, to je prošlo vreme

"Рекао је да прво морам у пензију. Ја као аустријски чиновник, већ сам у пензији. Бујрум, може сад да ме тужи", казао је Инцко.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Хајдук Раде

30.11.2019. 12:14

Додик је за тебе институција у сваком смислу.

Nele

30.11.2019. 17:05

Dodik bi trebalo da ovo ignoriše, po onome "Pas laje, a karavana prolaze.". A dotični gospodin Inzko ne treba više da čeka, nego da IDE.

nadnacionalni ateista

01.12.2019. 14:45

G-dine Inzko! Ima na ovim našim prostorima jedna lijepa i stara izreka za koju vjerovatno nijeste čuli, a koja glasi: "Pas koji laje ne ujeda" !