ОПРОШТАЈНО писмо које је пронађено у соби једног тиватског хотела, испод беживотног тела медицинске сестре Д. Л. (42), која је 27. новембра пронађена обешена и са пререзаним венама на једној руци, крије тајну нечувене драме која је предмет бројних разговора у Пљевљима.

Јер, тиха жена која је, бар се тако чинило, живела у складном браку са мужем А. Л. и двоје деце је, изгледа, четири дана раније покушала да таблетама отрује животног сапутника. А, када се овај пљеваљски таксиста лекарима у Општој болници пожалио да му је супруга, наводно, нешто сипала у кафу, испрва му нико није поверовао, али је због погоршаног стања ипак пребачен у Подгорицу. У Клинички центар Црне Горе је као пратња стигла и супруга, која је нетрагом нестала чим су анализе крви показале присуство отровних материја.

Прочитајте још - Покушала да отрује мужа, па пресудила себи: Исекла вене и обесила се, тело медицинске сестре из Пљеваља пронађено у Тивту

Основно државно тужилаштво у Пљевљима је предмет одмах уступило Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу из којег је издат налог да се Д. Л. приведе. Међутим, потрага је била узалудна јер је она већ била одсела у једном тиватском хотелу, где је сутрадан пронађено њено беживотно тело.

Иако је Више државно тужилаштво наложило обдукцију, ни тај орган, ни Управа полиције се још нису огласили поводом немилог догађаја који је одјекнуо у читавој држави.