Јосипа (26) открила тајну како је изгубила 60 килограма: Дивно је имати доброг мужа који је спреман да добије батине (ФОТО)

Новости Онлине

19. 11. 2019. у 14:37

Јосипа (26) открила тајну како је изгубила 60 килограма: Дивно је имати доброг мужа који је спреман да добије батине (ФОТО)

Фото Инстграм

Млада Сењанка није ишла на плажу од срама, а летос је поносно позирала у купаћем костиму
ЗБОГ проблема са вишком килограма стидела се свог изгледа. Избегавала је да иде на плажу, да не би морала да се скине у купаћи. А онда је одлучила да се промени и пријавила се за тв шоу „Живот на ваги“. Данас Јосипа Лопац (26) има 60 килограма мање, више самопоуздања, тренира два пута дневно и жели да постане мајка.

Сењанка је била кандидаткиња треће сезоне „Живота на ваги“ и сећа се како је пре годину дана била у самом финалу ријалитија.

- Годинама нисам ишла на плажу од срама. У шоу сам ушла са 146 килограма, а на задњем мерењу сам имала 89. Била сам упорна у намери да изгубим сувишне килограме и наставила сам да вежбам и после испадања. Мали кораци сваки дан воде до резултата. Било је успона и падова и то великих, али увек требамо да наставимо даље, без обзира где смо скренули с пута! Година дана од финала је прошло - присетила се Лопац.

Додаје како је имала тежак пут, али сада је срећна и задовољна. Променом изгледа изненадила је бројне љубитеље ријалитија, а комплименти на рачун новог изгледа не престају.

Јосипа открива како воли да једе протеинске палачинке, разноврсне салате, а за доручак најрадије поједе једно печено јаје, 60 г саламе од ћурећих прса, краставце, бадеме и кафу са млеком. Током недеље тренира и трчи, а викенд је, како каже, предвиђен за одмор душе и тела.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ДИЈЕТЕ СЛАВНИХ ДАМА: Звезде се куну у њих

Сењанка признаје како је на плажу први пут отишла тек с 15 година. Било је лета када је избегавала „брчкање“, а скупила је храброст на наговарање породице. И летос је на плажи поносно позирала у купаћем костиму.Јосипа је остала у контакту са свима из ријалитија, а најчешће се дружи с Нином Мартином Корбар (26).

Ипак, највећа јој је подршка супруг Борис с којим се похвалила како тренира бокс.

- Дивно је имати доброг мужа који је спреман да добије батина. Треба имати стрпљења с „боксерком”. Добио је ударце на разна места и издржао је мушки - нашалила се Јосипа.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Анти Антифа

19.11.2019. 14:57

Сад преносите и текстове из хрватске треш штампе!?

Нацоши су исто што и комуњаре

19.11.2019. 18:11

@Анти Антифа - Ух, одавно они тако... Само се праве.