НА Цетињу, одборник Демократа Данило Мрваљевић пријавио је полицији да га је пре две ноћи у једном кафеу напао син одборнице ДПС у СО Цетиње Александре Брајовић.

- Већ данима појединци са Цетиња, којима је то наређено из ДПС, упућују ми најстрашније увреде преко друштвене мреже "Фејсбук", што полиција може да утврди. Не могу да тврдим да је вечерашњи напад млађаног Брајовића последица ове организоване акције, али сигурно је имало утицаја. Неће ме ућуткати - написао је Мрваљевић.

Полиција је поднела кривичну пријаву против Вука Брајовића (27), из Цетиња, осумњиченог за насилничко понашање. А саопштење је стигло и од ДПС.

- Подсећамо господу Демократе да је у Цетињу као и у целој Црној Гори, мајка светиња, те да се без обзира на политичку или било коју другу припадност, одбрана достојанства мајке или сестре подразумева. Е баш због тога је господин Мрваљевић, колико чујемо, добио "неколике васпитне" преко свог "поганог" језика. Мрваљевић мора да зна да је сваки син или брат осетљив на увреде упућене мајци или сестри, најтоплије и добронамерно му препоручујемо да то више не ради, јер ће увек добити исти одговор од сваког сина или брата чију мајку или сестру вређа - навели су из ДПС.