СЛУЧАЈ инцеста између мајке и сина завршио је оптужницом којом се за сина траже четири месеца безусловног затвора, а мајка би своју четворомесечну казну одслужила добротворним радом, писао је Вечерњи лист.

Мајка (38) и син (19) из Међимурја имали су секс у породичној кући у септембру ове године. Син је током истраге испричао да се тога дана вратио кући надуван и у алкохолном стању и да је маму, која је спавала у кревету, однео у другу собу. Кад се пробудила, рекла му је да је пусти, али није је пустио све док није дошао брат.

Мајка је навела да се не сећа да је спавала са сином. Сећа се само оно што је рођак говорио - да ју је син узео и однео у другу просторију, да је била гола и имала секс. Муж то, напоменула је, није видео јер је спавао.

Ужас у Хрватској: Син и мајка имали сексуални однос, шокирани отац звао полицију

Чак четири сведока сагласна су да су сведочили сексуалном односу мајке и сина. Један од њих је током истраге рекао да је видео младића како лежи на мајци која је лежала на леђима са спуштеним гаћицама до колена. Приметио је да је била у алкохолном стању, али по његову мишљењу полни однос био је добровољан.

Сведок је испричао како је видео да су били голи и да су се сексали па је одмах пробудио оца. "Хеј, дођи да видиш како ти син секса жену", рекао му је. Кад је дошао у дневни боравак, имао је шта да види: син и супруга у сексуалном клинчу на каучу.

"Жена је за то време имала затворене очи па мислим да је спавала. Викао сам на њих па су скочили", испричао је муж и отац.

Мајка има деветеро деце

Други сведок се сећа да је брат оптуженом викао: "Шта си то учинио?"

По селу покрај Чаковца се причало да уназад пет, шест месеци имају добровоље полне односе.

Син има завршених шест разреда основне школе, незапослен је и без примања и већ осуђиван.

Мајка има завршен један разред основне школе, незапослена је и прима социјалну накнаду у износу од 460 куна. Живи у ванбрачној заједници и има деветеро деце.

(Индекс.хр)