Уместо уз Сороша и Мила, станите уз народ: Позив Андрије Мандића грађанима Црне Горе

М. С.

17. 11. 2019. у 18:49

Уместо уз Сороша и Мила, станите уз народ: Позив Андрије Мандића грађанима Црне Горе

Фото: Архива В.Н.

Ширење политичког утицаја преко параполитичких НВО, контролисаних медија, купљених аналитичара, пословних аранжмана и прања новца преко тајкуна су прљаве методе хибридног рата
Демократски фронт позива све оне грађане, медије и НВО организације из Црне Горе, који су претходних година били подржани од стране Сорошевих фондација, да прекину сарадњу са овом опасном личношћу и престану да примају новац од његових филијала, како би истински помогли промене у Црној Гори. Верујем да је највећем броју оних који сарађују са овим „филантропом", а у јавности заступају ставове како су промене неопходне, постало јасно да је Сорошев главни партнер на овом простору режим Мила Ђукановића.


Ово је данас саопштио Андрија Мандић, један од лидера ДФ "који је постао део огромног покрета који води планетарну битку против ове пошасти на свим меридијанима".


-Данас су заједно европски народњаци и конзервативци са америчким републиканцима и евроазијским патриотама који су најдужи временски период били предмет бруталног напад овог опасног човека и његове организације. Ми немамо никакве дилеме да ће овај противник традиционализма бити поражен јер је тек однедавно откривена права природа и карактер тог мрачњачког пројекта, који је увијек долазио код будуће жртве носећи данајске дарове.


Ширење политичког утицаја преко параполитичких НВО, контролисаних медија, купљених аналитичара, пословних аранжмана и прања новца преко тајкуна су прљаве методе хибридног рата које деценијама развија глобални банкар Џорџ Сорош, а које су до сада непогрешиво биле усмерене на одбрану и заштиту дубоко криминализованог режима у Црној Гори, каже Мандић кохи тврди да је Сорошева мрежа и данас најснажнији механизам хибридног рата у колонизацији Црне Горе.


Прочитајте и: Predsedništvo BiH predložilo diplomatu za Rusku federaciju: Samardžija novi ambasador u Moskvi


-Они усмеравају политичко јавно мнење, контролишу корумпиране функционере режима, разбијају опозиционе партије, саботирају протесте и амортизују народно незадовољство.


Преко ове мреже перфидно се напада на темељне вредности хришћанства и наше традиције, а мете су национални идентитет, сувереност држава, Православна црква, породица, национални патриотизам у оружаним снагама, као и традиционални морал. Подривају се темељи друштава који су и онако били значајно разорени револуцијом и комунизмом у претходном периоду, снатра Мандић, који позива "све оне који му се нису бесповратно обећали, да уместо уз Сороша стану уз свој народ и без икакве задршке и калкулисања помогну да се обори овај корумпирани марионетски режим који нам је управо инсталирао и годинама подржавао баш тај исти Сорош".


Прочитајте и: Predsedništvo BiH predložilo diplomatu za Rusku federaciju: Samardžija novi ambasador u Moskvi


Према речима лидера ДФ није од горег подсетити да је Сорош први пут примеенио методе хибридног рата градећи контакте Ђукановићевог режима са европским банкарима за увођење немачке марке у Црној Гири.


- Намерно и без икакве казне спроведено кршење Устава РЦГ и Устава СРЈ је био кључни политички корак ка разбијању СРЈ, што је основни циљ хибридног рата кога је против наше отаџбине у континуитету водио Сорош. Сорош је, такође, обезбедио Ђукановићу везе са глобалним банкарским неоколонијалистима, кроз куповину ЦКБ и Арсенал-Тиват, преко његове инвестиционе групације ТРИГРАНИТ. Порто Монтенегро је тако, у највећем делу, постао играоница за богате глобалне банкаре, тајкуне и криминалце, и задовољавање чак и њихових настраних склоности.


Тако успостављена правила понашања, која су супротна традиционалном, духовном, цивилизацијском и моралном коду Црне Горе, данас се покушавају представити као нешто нормално и пожељно, и дужност свих патриотских снага је да стану на пут уништавању ове земље и њеног народа, сматра Андрија Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације