Бежао је два пута из хрватских затвора, а после вишегодишњег скривања ухапсила га је српска полиција у Новом Саду. Бојан Драгичевић, налазио се на Европској листи најтраженијих особа од 2016. године. Осуђен је због две пљачке банке које је извршио са сарадницима уз помоћ пластичног пиштоља и однео укупно 113.000 евра.

ЖЕНЕ ПОЛУДЕЛЕ ЗА ЗГОДНИМ КРИМИНАЛЦЕМ

Када је полиција објавил потрагу за њим и затражила помоћ друштвене мреже су "експлодирале" од ласцивних порука упућених бегунцу.

"Згодан", "Има код мене слободна соба, добродошао је", "Опаааа, надам се да ће ме питати за помоћ", "Дођи код мене ако ово читаш, ја ћу те сакрити под поплун (јорган) свој", "Са овим осмехом сигурно је завео неку страну туристкињу и сада ужива у апартману поред мора и прави планове за нову пљачку банке", "Њима је утекао, али мени не би, мицек", "Презгодан да бих га пријавила", "Ем је згодан, ем је злоћко који пљачка банке, ма ди ћеш боље, дечец, ак’ читаш јави се у инбокс, нећу да те издам, матере ми", "Не подржавам криминал, ал ј*би га, падам на лоше дечке", "Да сам ја полиција, све бих му опростила", "Крив је што је толико згодан"…

Ово је тек део цитата који се појавио на друштвеним мрежама уз вест да полиција моли за помоћ грађане који знају где се налази Бојан Драгичевић, бегунац из пулског затвора осуђен због учествовања у две оружане пљачке.

НЕКИ КРИМИНАЛЦИ СУ МАГНЕТ ЗА ЖЕНЕ

Добро грађени Бањалучанин с исполираним зубима и заводничким осмехом подигао је тако температуру међу делом женске популације. Симпатије, саосећање и помагање криминалцу, чак и склапање интимних веза с особама које су прекршиле закон, па и у случајевима чињења окрутних злочина попут серијских убистава и нису толика реткост па су одавно ушли и у стручну литературу јер неки криминалци напросто делују као магнет за одређени тип жена и мушкараца.

Ипак, већини учесника онлајн расправа на популарним друштвеним мрежама ово је вероватно била тек прилика да изразе свој смисао за шалу, писала је Слободна Далмација, када је Драгичевић побегао из затвора, 2014. годне.

(Telegraf.rs)