Несвакидашњи догађај у цетињској болници: Породиле се три сестре, за два сата на свет донеле ЧЕТВОРО деце!

В.К.

08. 11. 2019. у 14:40

Несвакидашњи догађај у цетињској болници: Породиле се три сестре, за два сата на свет донеле ЧЕТВОРО деце!

СЕСТРЕ: Јасна, Оливера и Јелена

Најсрећнија у целој овој причи је Мара Мугођа, која је за само пар сати дочекала четворо унучади
ЗА само два сата у цетињској болници три рођене сестре, Подгоричанке - Оливера Мугоша Миџор, Јасна Ракочевић и Јелена Вукчевић, од који су две близнакиње, родиле су четворо деце, јер је једна од близнакиња добила близанце. Ова радосна вест за трен обишла је Црну Гору и регион.

ПРОЧИТАЈТЕ И: Crnogorci se plaše novih padavina

На свет су дошли Стефана, Дарија, Урош и Ања, и то баш на велики хришћански празник - Митровдан! Сви су одлично и маме и бебице, а радост није могла сакрити ни бака Мара Мугоша, која је по сазнању казала:

- Ја сам најсрећнија мајка и бака на свету! Не знам где сам, ни на небу ни на земљи! Благо мени! Пуна кућа. Од кћерке Јелене већ имам једну унуку Марију, која ће ускоро напунити три године - казала је пресрећна Мара.Весело је било и у гинеколошком тиму који је предводио др Предраг Јововић.

- Порођаји су протекли уредно, а породиље и њихова деца су такође добро - казао је Јововић.

Огласила се и директорка Опште болнице "Данило I".

- Наша болница и Гинеколошко-акушерско одељење наставило је лепу традицију претходних генерација њених запослених и доказала да може својим тимским радом и организацијом да буде квалитетан сервис грађанима Црне Горе и Цетиња - казала је Радојичић.

Фото приватна архива

Овај догађај "запалио" је друштвене мреже и готово да нема човека који им није пожелео срећу. Порођај у цетињској болници само је вратио сећања времешних Цетињана како је некада наталитет у том престоном граду цветао. Да није породиља из других делова Црне Горе или региона, питање је колико би се чуо плач новорођенчади подно Ловћена.

ТРАДИЦИЈА

ДОКТОРКА Соња Радојичић рекла је да се овим наставља традиција из породице три породиље, да иако су становнице Подгорице, порађају се у цетињској болници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (24)

Milan Galic .

08.11.2019. 15:20

Ovo raduje Srbe.Nek vam je sa srećom. To treba Srbija a ne one sa pinka.....

VRS

09.11.2019. 23:38

@Milan Galic . - @ nadnacionalni ateista Crna Gora se davno razišla sa Srbijom, zašto se već jednom i vi Crnogorci ne raziđete sa Srbima ( u fizičkom, ali i u virtuelnom smislu) ? Ne želimo vas, shvatite.

April

08.11.2019. 15:39

Ako su one rodjene kao trojke ili su dve bliznakinje, ova uskladjrnost nije tako retka pojava. Srecno i cestitke hrabre mame i bebe.

marko

08.11.2019. 18:57

Posle užesno teškog dana i maltretiranja po gradskom prevozu ovo me baš oraspoložilo.Prelepa vest.Neka su živi i zdravi a majke su pravi heroji.E pa mlade tate spremite se za "slatke muke"SREĆNO!!!

Antibot

08.11.2019. 19:24

Ovo je prelep dogadjaj, neka su malisani zivi i zdravi i dao Bog doziveli duboku staros, ali jedno je interesantno, svo cetvoro dece je dobilo cista SRPSKA imena, kako to i zasto to, pa oni nisu SRBI, ja doduse se ne odricem porekla kotorskog i cnogorskog, gene omam i odatle, a sta je sa njima

Ivan

09.11.2019. 14:34

@Antibot - Sve su to Crnogorska imena, sad što su to većinom i imena stanovnika Srbije, znači samo to da je većina stanovnika Srbije porijeklom iz Crne Gore