У Основном суду у Беранама, данас је на предлог Основног државног тужилаштва, после давања изјаве, судија за истраге одредио притвор до 30 дана Беранцу Мухамеду Рамусовићу (31), званом Меде. Њему је на терет стављено кривично дело насилничко понашање у стицају са кривичним делом тешка телесна повреда.

Притвор је одређен "због посебних околности које указују да ће довршити покушано кривично дело или извршити кривично дело којим прети или поновити кривично дело".

Прочитајте још - НАЂЕН МУ ПИШТОЉ ПА ПУШТЕН, ТУКАО ПА ПУШТЕН: Ко је Мухамед Меде Рамусовић, који је претукао самохрану мајку (ФОТО)

Он је прошлог уторка око 15 сати брутално рпетукао на радном месту самохрану мајку двоје деце Јелену Крстић (31), која је завршила у болници, а Рамусовић је на згражавање јавности, пуштен после давања изјаве у Основном државном тужилаштву у Беранама.

После жестоких реакција јавности, вд врховног државног тужилоца Ивица Станковић је затражио интервенцију вишег државног тужиоца Мирка Булатовића, а тужилаштво је већ сутрадан притворило Рамусовића, који је данас упућен у једномесечни притвор.