Колиндина фризерка демантује сама себе: Извињава се Шкориној супрузи и српској мањини у Хрватској (ФОТО)

Ј. К.

31. 10. 2019. у 17:39

Колиндина фризерка демантује сама себе: Извињава се Шкориној супрузи и српској мањини у Хрватској (ФОТО)
Рената Виншек написала да је све у потпуно кривом контексту пренето Фејсбука
ШОКАНТНА изјава фризерке Колинде Грабар-Китаровић , која је на Фејсбук, статусом свог виђења 'катастрофе' ако победи Мирослав Шкоро, чија је супруга, Американка Ким Ен Шкоро српског порекла, подигла је прашину и изазвала буру у јавности. Схвативши да је претерала, Рената Виншек је одлучила да “промени плочу”. Извинила се и демантовала да тврдње о Шкориној супрузи представљају њен став.

- Ја сам у тоталној коми, настао је страшан дернек од нечега што је у потпуно кривом контексту пренесено са мог приватног Фејсбука”.

Ренара тврди да са њеним ставом Колинда нема везе и извињава се и српској мањини у Хрватској.

Подсетимо, Виншек у осврту на друштвеним мрежама, који је препун граматичких грешака, пише ”тужно ако прва дама Хрватске случајно будете ви госпођо Ким са српским црвеним крвним зрнцима, венчани у православној цркви. То ће бити преседан у свету, а моја Хрватска и ми Хрватеки познати као никад сложни. Имаћемо Српкињу за прву даму, тужно, не могу сакрити своје разочарење”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Отац јој је био Србин, муж је са Томпсоном опевао злочинца Готовину, а она ће можда бити прва дама Хрватске

Фризерка која је радила фризуре и Фрањо Туђману тако каже да ће ”у Америку, где сте ви били за време рата”. и закључује, уз поздрав ”Бог и Хрвати”, да је ”дошло вриме да тамо уживам и пишем пијесме”, тиме да се на хрватском каже ‘пјесме’.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)