Лажни доктор Павловић терорише село: Скида се го, витла секиром, злостављао дечака па га бичовао.. (ФОТО)

НовостиОнлине

31. 10. 2019. у 16:34

Лажни доктор Павловић терорише село: Скида се го, витла секиром, злостављао дечака па га бичовао.. (ФОТО)

Анте Павловић / фото: принтскрин "Провјерено"

Мештани су очајни и у страху, а нестаје им стрпљења и толеранције

Анте Павловић, самопрозвани киропрактичар из Доњег Драгоношца код Загреба, јавности је познат по скандалозном и насилном понашању због којег је више пута завршио у затвору, а становници тог места живе под његовим терором док их свакодневно снима и застрашује, хода полу го са секиром у руци, преноси емисијаПровјеренохрватске Нове ТВ.

У последњем инциденту самопрозвани киропрактичар Анте Павловић скочио је на аутомобил којим је управљала девојка, показивао јој свој полни орган и ударао штапом по аутомобилу. Тада је био ухапшен, али и пуштен из притвора.

Иако Павловић тврди да се брине о инвалиду, све личи на малтретирање.

Иначе, Павловић тврди да се брине о човеку који без струје и воде живи у колиби у шуми. Пред камерама је викао на човека који је због хладноће последњих зима постао инвалид.

"Ти си се сакрио. Ја сам мислио да си умро! Два дана и ноћи ниси хтео да се вратиш, мислио си да ћеш да ме завараш?!. Ти мислиш мене зај****, довитљиво ђубре", урлао је је Павковић на особу о којој се наводно брине.

Колико је јавности познато, од сурових услова у којим живи, несрећном човеку су, као последица смрзавања, отпали ножни прсти, у лошем је стању и требало би да буде хоспитализован. Међутим, несрећни човек никада није отишао код лекара, јер је одговорност за његово лечење управо преузео Анте.

“Какву болницу, кад ја то радим? Ја сам то дезинфиковао хидрогеном и то је све”, изричит је Анте.

"Сад ће он ићи на купање у језеро ако се мени прохте. Хоћеш ићи са мном? Кажи - хоћу", суров је Павловић.

Мушкарац му на то одговара да не зна да плива, али Павловић му сугерише да неће ићи у дубоку воду. “Ја сам интелигентнији од тебе. Ја имам четири факултета", каже немоћном мушкарцу.

Мештани су очајни и у страху, а нестаје им стрпљења и толеранције. Једино када Анте заврши под надзором, јесте када физички насрне на некога, а последњи дужи боравак у затвору обезбедио је себи тако што је злостављао дечака тражећи му да покаже полни орган, да би га на крају претукао бичем.

"То годинама тако траје и ту је једино мир кад је господин Павловић у затвору", кажу комшије.


Извор: Провјерено

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)