Имаћемо СРПКИЊУ за прву даму, тужно. Селим се у Америку: Колиндина фризерка напала Шкорову супругу

Ј. КЕРБЛЕР

31. 10. 2019. у 14:23

Имаћемо СРПКИЊУ за прву даму, тужно. Селим се у Америку: Колиндина фризерка напала Шкорову супругу

Рената Виншек и Колинда Грабар Китаровић Фото Фејсбук

У председничку утрку у Хрватској укључила се и фризерка Китаровићеве
ЗАГРЕБ - ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА

У председничку утрку у Хрватској укључила се и фризерка Колинде Грабар-Китаровић написавши на Фејсбуку своје виђење 'катастрофе' ако победи Мирослав Шкоро, чија је супруга, Американка Ким Ен Шкоро српског порекла. Тако Рената Виншек у осврту на друштвеним мрежама, који је препун граматичких грешака, пише ”тужно ако прва дама Хрватске случајно будете ви госпођо Ким са српским црвеним крвним зрнцима, венчани у православној цркви. То ће бити преседан у свету, а моја Хрватска и ми Хрватеки познати као никад сложни. Имаћемо Српкињу за прву даму, тужно, не могу сакрити своје разочарење”.

Фризерка која је радила фризуре и Фрањо Туђману тако каже да ће ”у Америку, где сте ви били за време рата”. и закључује, уз поздрав ”Бог и Хрвати”, да је ”дошло вриме да тамо уживам и пишем пијесме”, тиме да се на хрватском каже ‘пјесме’.

Прочитајте још - КОЛИНДА ИЗЈАВОМ ШОКИРАЛА ХРВАТЕ: Ријека је резервни српски клуб

У недавном интервјуу за ”Недељни Јутарњи” супруга председничког кандидата певача Мирослава Шкоре детаљно је описала како су се упознали и провели тридесет година заједно. Ким Ен је завршила право као одлична студентица на приватном католичком универзитету и каже да је практична католичка вероница. Рођена је у радничкој породици, а родитељи су јој држали ресторан који је назван по њезином оцу Емил Лузаицх. Родитељи мајке Кин Ен Шкоро су рођени у Кострени недалеко Ријеке. Емил Лузаицх рођен је у Америци, тиме да му је отац био Србин из Хрватске, а мајка Хрватица. ”Када је њен отац преминуо 2009., покопан је уз мису задушницу у цркви Светог Николе, српској православној цркви недалеко Питсбурга”, пише загребачки лист.

Фото Фејсбук

Свако мало се у Хрватској поставља и питање где је Шкоро био деведесетих, а познато је да је са Ким Ен боравио у Америци. Његова супруга сада каже да је сметају коментари што Шкоро није био са бранитељима у рову, него на турнеји са гитаром. За Колинду Грабар-Китаровић, чиоја ју је фризерка сада жестоко напала, каже да је пре пет година гласала за њу, али да је добро радила посао сада се Шкоро не би кандидовао.

Прочитајте још - Колинда примила награду, па се налупетала “за све паре”: Била сам девојка са погресне стране гвоздене завесе

Председничка кампања се иначе у Хрватској захуктава, па ХДЗ тражи од кандидата СДП-а и бившег премијера Зорана Милановића да објави за кога је све радио у приватном бизнису након што је престао бити премијер. Тврде да треба бити транспарентан, а Милановић је већ одбио да каже ко су му били партнери у приуватном послу, правдајући се да је то пословна тајна.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (26)

zardjala kasika

31.10.2019. 14:40

U tursku ili analbaniju kod brace, ogurkinjo pokatolicena. Amerika pripada belcima.

zena

31.10.2019. 17:25

@zardjala kasika - Amerika pripada Indijancima, belci su okupirali Ameriku izvrsivsi najstrasniji i najmasovniji genocid od postanja sveta.Pa i prva dama NDH-a nije bila hrvatica vec polujevrejka, to im nije smetalo. Pavelic je takodje po jednom roditelju imao srpske krvi, ali ga opet hrvati slave.

logički Zaključak

31.10.2019. 14:50

Skoro svi Hrvati uglavnom su, po naciji, nekad bili Srbi. Zato se ne bi trebali čuditi kad saznaju ko su i šta su. Nek zavire malo u prošlost, nešto pročitaju i saznaju i mnoge stvari bi će im jasnije. Očito da im je obrazovanje slaba tačka

Ексокустодијан

31.10.2019. 14:56

Никако да схватим ко је тамо болеснији, а ко најболеснији. А трудим се. Стварно!

Milica T

31.10.2019. 15:23

Hrvati ne vole sebe onoliko koliko mrze Srbe.. To je da čovek prosto ne poveruje!

Ap0qalypto

31.10.2019. 15:31

Frizerka moze jedino srpskoj babi da bude zahvalna sto ona ima danas priliku da brabonja.

Stevan

31.10.2019. 15:44

Renata Vinesek je bar imenom i prezimenom Hrvatica Mene vise brinu oni koji se prezivaju Krstulovic ili Jovanovic a glume Hrvate

Jelesije

31.10.2019. 15:56

Definitivmo Hrvatima je hitno potreban psijijatar a gospodji frizerci jedan Srbin da vidi stasu pravi miskarci. Tada bi sigurno promenila misljenje

Bane

31.10.2019. 16:27

Hrvati ne mogu da sakriju svoje komplekse i strah od Srba pa zato i ne čude stalno ovakve izjave. Da se bave sobom a ne nama bolje bi im bilo.

Jata

31.10.2019. 16:47

70% hrvata su konvettiti i imaju srpske krvi. Sta je tu sporno? Ako hrvati lazu,DNK ne laze!

Michael

31.10.2019. 18:06

E pa zivelanam buduca prva Dama Srbskog porekla.,svi hrvati su 3/4 SRBI.Eh to boli I bosnjacke SRBSKE Turke I po hrvacene SRBE I siptarske I crnogorske SRBE.Zivela SRBIJA. Pozd as Floride.

Ролекс.

18.11.2019. 14:50

Ја би додао да је то 84% по некима истраживаеима.А до свих тих сазнања Срква и део државе неда им да све то сазнају.Само мало људске свести све би се знало.