Пуповац о преговорима у Влади: Настављају се билатерални разговори ХНС и ХДЗ

Танјуг

среда, 30. 10. 2019. у 20:57

Пуповац о преговорима у Влади: Настављају се билатерални разговори ХНС и ХДЗ

Фото Танјуг

Разговори између ХДЗ-а и ХНС-а настављају се у билатералном формату, након што су на коалиционом састанку сви чланови владајуће коалиције разговарали о питању односа између партнера у Влади
Разговори између ХДЗ-а и ХНС-а настављају се у билатералном формату, након што су на коалиционом састанку сви чланови владајуће коалиције разговарали о питању односа између партнера у Влади, изјавио је данас председник СДСС-а Милорад Пуповац.

"Наши партнери ХДЗ и ХНС, односно сви смо разговарали о питању односа у коалицији, и добро је да смо разговарали, да су сви тонови били смирени. Тај разговор се наставља даље у билатералном формату", рекао је Пуповац, преноси Хина.

Коалициони састанак одржан је у јеку кризе у Влади настале након што је мањи партнер ХНС најавио да неће подржати буџет не осигурају ли се у њему средства за повећање плата учитељима и наставницима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -  Pupovac poručuje: Podignite optužnicu da kažem sve na sudu

"Верујем да ће ХДЗ и ХНС доћи до неке тачке споразума", додао је он.

Пуповац је рекао да не може да говори о томе шта су били детаљи разговора.

"Политички аспект ове ствари је да влада настави да ради посао тако да не улази у теснац из којег је питање како би изашла", оценио је Пуповац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације