Прва хапшења у оквиру истраге убиства Подгоричанина Мила Илића: Осумњиченог препали у локалу и извели га са лисицама

С.Ђ.

28. 10. 2019. у 13:58

Прва хапшења у оквиру истраге убиства Подгоричанина Мила Илића: Осумњиченог препали у локалу и извели га са лисицама

Фото: Фејсбук

Хапшење и претреси на више локација у оквиру истраге убиства у Подгорици
Припадници Специјалног полицијског оделења, како незванично сазнајемо, у истрази убиства Подгоричанина Мила Илића, у понедељак у јутарњим сатима ухапсили су најмање једну особу за коју се основано сумња да је учествовала у овом злочину.

Како објашњава наш саговорник, хапшење је изведено по налогу Специјалног државног тужилаштва, које је пре неколико месеци преузело ову истрагу.

Прочитајте још: "ПАО" 13 ГОДИНА ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА: Расветљено убиство Војичића и покушај убиства Јеврема Брковића

Хапшењем ове особе, чији идентитет није објављен, није стављена тачка. Током дана извршени су претреси на више локација у Подгорици и Будви.

За овај злочин, поред данас ухапшеног, осумњичен је и Марјан Вујачић, који је у јуну ухапшен у Новом Саду и тренутно се налази у српском затвору.

Непосредно након његовог хапшења, из српске полиције званично су саопштили да се овај 34.годишњи Подгоричанин, ког су ухапсили због ликвидације Југослава Цветановића у септембру 2017.године, сумњичи за још три ликвидације, од чега две почињене у Црној Гори.

Убрзо је обелодањено, да је реч о ликвидацијама Илића и Веселина Калезића у новембру прошле године.

Како су раније пренели медији, мушкарац, за кога се сумња да је члан криминалне групе, ухапшен је у центру Подгорице, недуго након што је ушао у један локал.

Тада су га инспектори опколили и ставили му лисице на руке, а затим га одвели до његовог аутомобила којим су га одвели у полицијску станицу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације