ПОЛИЦИЈА НА НОГАМА: ММА борац осумњичен за убиство бившег првака у кик-боксу, потера у току

Novosti Online

22. 10. 2019. у 17:29

ПОЛИЦИЈА НА НОГАМА: ММА борац осумњичен за убиство бившег првака у кик-боксу, потера у току

Убијени Џемал Махмић Фото: Фејсбук

Како сазнају босанки медији из МУП-а, на терену су све расположиве снаге и трага се за починиоцем
АНТО Палавра, 21-годишњак из Зенице осумњичен је за јутрошње убиство Џемала Махмића, те све расположиве полицијске снаге трагају за њим, пише портал Зеницаблог. Младић, који је према ранијим медијским наводима рођен 1998. у Новој Билој, већ неколико година осваја признања и постиже запажене резултате у ММА борилачким вештинама, као члан локалног зеничког клуба. Према досадашњим појављивањима у медијима, иза њега нема кривичних дела, него је његово име могуће пронаћи само у спортској рубрици на већини портала.

Прочитајте још: УБИЈЕН БИВШИ ЕВРОПСКИ ПРВАК У КИК-БОКСУ: Ликвидиран у бурегџиници, полиција блокирала град

Убијени тринаест година старији Џемал Махмић је био првак Европе у кик-боксу, другој борилачкој вештини, али је последњих десетак година у три наврата на три различите локације на њега пуцано, при чему је најмање једна особа убијена, а две рањене. Мотиви и разлози за овај гнусан чин нису познати, а дозу неизвесности и страха Зеничанима улива и сама “одабрана локација” за егзекуцију, јер се налази у центру града, на локацији на којој је увек много пешака.

Како сазнаје босанки портал из МУП-а, на терену су све расположиве снаге и трага се за починиоцем, и проверавају се информације о могућем правцу Палавриног кретања.

(zenicablog.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)