Некадашњи европски првак у кик-боксу Џемал Махмић (33) убијен је у зеничком насељу Лонџа.


Иако је ово други пут да пуцају на Махмића,сада су ти рафални пуцњи били су кобни по њега, због чега је, како незванично сазнајемо, подлегао повредама на лицу места.


Иначе, Махмић је вишеструки првак БиХ, Балкана и Европе, те вицепрвак света у кик-боксу. Био је професионални првак БиХ у боксу, а својевремено је био најперспективнији борац.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ово је кик-боксер, осумњичен за рањавање младића у Новом Пазару: Пуцао због старог сукоба?


Крајем 2011. године задобио је тешке повреде главе, и то прелом костију лица и носа, те прострелну рану леве натколенице у тучи и пуцњави која се догодила у Зеници. Тада је успео да се опорави.


Такође, Махмић је био осуђен због пуцњаве која се догодила 22. септембра 2012. године на локацији Старе пијаце у центру Зенице у којој је страдао недужни Зеничанин Амер Пивић (18), који је чекао градски превоз.


Тада се из зеничког затвора обратио редакцији локалних портала тврдећи да тога дана уопште није пуцао и да му је тада направљена класична сачекуша.


Иначе, зеничка полиција још интензивно трага за непознатим мушкарцем који је пуцао на Махмића у једној бурегџиници у Зеници.

(avaz.ba)