Демократски фронт оптужује председника Црне Горе: Мило стоји иза акција СДТ-а

В. К.

19. 10. 2019. у 14:28

Демократски фронт оптужује председника Црне Горе: Мило стоји иза акција СДТ-а

Screenshot

Демократски фронт оптужио је председника Црне Горе и лидера ДПС-а Мила Ђукановића, да стоји иза најновијих акција Специјалног државног тужилаштва, уперених против овог политичког савеза и његових лидера
Демократски фронт оптужио је председника Црне Горе и лидера ДПС-а Мила Ђукановића, да стоји иза најновијих акција Специјалног државног тужилаштва, уперених против овог политичког савеза и његових лидера.

Посебно новог захтева СДТ-а да се посланику Небојши Медојевићу скине имунитет и одреди притвор.

- Та екипа, која се лажно представља као припадници тужилаштва, не реагује на очигледне доказе као што су снимци професора Душка Кнежевића у којима даје новац или разговара са кључном личношћу тужилаштва везано за корупцију у тој назови институцији. Од ових потпуно јасних доказа, за двојац Станковић-Катнић релевантнији је очигледно намештено урадак и неки непостојећи роковник који неодољиво подсећа на доказе које је колумбијски криминалац Ескобар подметао својим противницима - саопштили су из ДФ-а.


Прочитајте још: Демократски фронт: Измене нису рушилачке, већ демократске


У овом савезу "немају дилему да је Мило Ђукановић, користећи Миливоја Катнића, отпочео кампању много ширих размера него што је то покушај санирања штете од свакодневних афера које потресају Црну Гору".


- Више немамо дилему да се у флоскули "хибридног" рата крије намера шефа режима да се свим расположив им средствима укључи у кампању против Доналда Трампа - поручују из ДФ-а.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације