Подгоричани ухапшени са 55 килограма марихуане: Кријумчарили дрогу из Албаније?

С. Ђокић

11. 10. 2019. у 16:56

Подгоричани ухапшени са 55 килограма марихуане: Кријумчарили дрогу из Албаније?

Depositphotos

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је опојна дрога прокријумчарена од стране два непозната лица из правца Републике Албаније о чему је обавештена полиција ове државе

Службеници граничне полиције су у реону Широкара запленили су око 53,5 килограма марихуане и ухапсили И.С. (25) из Подгорице. Осим тога полиција у Подгорици је претресом пронашла око 1,2 килограма марихуане и ухапсила П.С. (27). То је званично саопштено из црногорске полиције.

Наводи се да су припадници граничне полиције на путном правцу Широкара – Мокра зауставили возило којим је управљао И.С. и прегледом возила пронашли и одузели два паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је марихуана. Након тога И.С. је ухапшен због сумње да је починио кривично дело неовлашчћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Прочитајте још - Которани "филују" Европу кокаином!

"Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је опојна дрога прокријумчарена од стране два непозната лица из правца Републике Албаније о чему је обавештена полиција ове државе", пише у саопштењу.

Подгоричка полиција је обавила и претрес просторија које користи П.С.којом приликом је пронађена и одузета биљна материја тежине 1,2 килограма за коју се, такође, сумња да је опојна дрога марихуана.

"П.С. је лишен слободе због сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога", наводе из УП.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације