Убио супругу па активирао бомбу, у експлозији повређен и син

Новости онлине

11. 10. 2019. у 09:08

Убио супругу па активирао бомбу, у експлозији повређен и син

Илустрација; Фото: Н.Фифић

У тузланском насељу Паша Бунар у петак око 7:30 услед активирања ручне бомбе, смртно су страдали супружници, док је њихов син рањен и превезен у УКЦ Тузла
У тузланском насељу Паша Бунар у петак око 7:30 услед активирања експлозивне направе, ручне бомбе, смртно су страдали супружници, док је њихов син рањен и превезен у УКЦ Тузла, потврђено је из Тужилаштва Тузланског кантона.


"За сада можемо потврдити да су смртно страдале две особе, највероватније супружници, док је њихово дете рањено и превезено у УКЦ Тузла. Коришћена је експлозивна направа. На терену је тужилац и истражитељи Сектора крим. полиције МУП-а ТК. Утврђују се околности догађаја. Више информација ћемо имати након обављеног увиђаја˝, саопштио је портпарол Тужилаштва ТК Адмир Арнаутовић, преноси tip.ba.


"Пацијент иницијала А.З.(20) тренутно је у пријемној амбуланти Клинике за хирургију. Обрада је у току, пацијент је свестан, комуникативан и тренутно стабилан", истакла је портпарол УКЦ-а Тузла Ерсија Ерсија Ашчерић Мујединовић.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НЕЗАПАМЋЕНИ ЗЛОЧИН КОД КРАЉЕВА: Ово је Анђела, коју је Александар брутално избо седам пута ножем (ФОТО)


Незваничне информације са места догађаја су опречне. Док једни извори наводе да је мушкарац упуцао супругу па активирао бомбу, други кажу да је жену усмртио ножем па онда активирао експлозивну направу којом је убио себе.


Увиђај је у току.


(nezavisne.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)