ВИШИ СУД У БИЈЕЛОМ ПОЉУ ОДЛУЧИО: Оптужени за силовање остаје у притвору до даљег

М. С.

09. 10. 2019. у 13:20

ВИШИ СУД У БИЈЕЛОМ ПОЉУ ОДЛУЧИО: Оптужени за силовање остаје у притвору до даљег

Илустрација; Фото: Depositphotos

Одлуком ванпретресног већа Вишег суда у Бијелом Пољу, којим је председавао судија Радослав Конатар продужен је до даљег притвор Д.К. (28)
Одлуком ванпретресног већа Вишег суда у Бијелом Пољу, којим је председавао судија Радослав Конатар продужен је до даљег притвор Д.К. (28) из Никшића, настањеном у Подгорици, против кога је претходно потврђена оптужница Вишег државног тужилаштва у Бијелом Пољу, којом се терети да је починио кривична дела силовања, отмице и недозвољеног држање и експлозивних материја.


Према наводима оптужнице, он је 20. јануара ове године, упао у стан где је у Подгорици са оцем и сестром живела његова деветнаестогодишња бивша девојка. Претећи јој пиштољем, натерао је да уђе у аутомобил, после чега су се одвезли до места Манастира Морача, где ју је после физичког злостављања током вожње - силовао.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Отео бившу девојку, па је силовао


Потом је Д.К. стартовао кола и кренуо у правцу Колашина и пустио девојку да изађе из возила, за које је касније утврђено да је украдено. Девојка је затим полицији пријавила шта јој се дешавало. Полиција га је убрзо пронашла, а после привођења у тужилаштву је негирао наводе бивше девојке, тврдећи да се све десило на добровољној основи.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације