Брак сина тужиоца и Шарићеве ћерке?

В. К.

среда, 02. 10. 2019. у 10:15

Брак сина тужиоца и Шарићеве ћерке?

Алекса Станковић,Ивица Станковић,Фото Portal IN4S

Могли би да се ороде црногорски врховни државни тужилац и осуђени криминалац; Вест чуо цео регион захваљујући Душку Кнежевићу

СИН Ивице Станковића, црногорског врховног државног тужиоца, Алекса Станковић и кћерка Дарка Шарића, који је осуђен на казну од 15 година затвора, као организатора крими-групе која је шверцовала кокаин из Латинске Америке у западну Европу, наводно би требало ускоро да ступе у брачну заједницу!

Ко ће бити кумови, још се нагађа, а не зна се још ни место гала свадбе - или "Сплендид" или Пљевља?

Ову вест чуо је цео регион захваљујући аудио-снимку који је објавио одбегли бизнисмен Душко Кнежевић, власник "Атлас групе", разговору са Ненадом Вујошевићем, секретаром врховног државног тужиоца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - КНЕЖЕВИЋ ОБЈАВИО НОВИ СНИМАК РАЗГОВОРА: Вујошевић се позива и на председника суда (АУДИО)

Наиме, на Вујошевићеву тврдњу да ће бити свадба и да син врховног државног тужиоца вози најновији џип беле боје, Душко Кнежевић одговара: "Ајд, са срећом. Има да пуцаш".

А уз прилично гласан смех, Вујошевић каже:

- Неће мене звати, јер га нисам звао кад ми се Анђела удавала. Испустили смо га грешком. Тада је већ био судија Вишег суда и, иако смо били кумови, неће ме звати на свадбу са Шарићем. Ја га заборавио грешком, то не може да ми опрости.

ДИМ СА "ФЕЈСА" НА друштвеним мрежама најава свадбе је за кратко време постала хит. Тако су се неки фејсбуковци пронашли у Шарићевом лику који се кобајаги обраћа Драгињи: "Оснивам партију, пријо! Зваће се ДИМ: Дарко-Ивица-Марица!"

У Подгорици се јуче могло чути како је недавно Алекса Станковић, наводно, у Будви, у присуству полицијског обезбеђења у једној дискотеци наздрављао Душку Шарићу, брату осуђеног Дарка, ускоро можда и породичног пријатеља.

Алекса Станковић је неочекивано дошао у центар пажње када је после објављивања Кнежевићевог снимка на којем Славољуб Стијеповић, бивши градоначелник Подгорице, узима коверту са парама, на свом инстаграм-профилу објавио фотку са Стијеповићем уз опис: "Најбољи човек!"

Може ли један снимак, који је део "рата" који се води на релацији црногорски режим - Душко Кнежевић, помутити планове двоје младих који су маштали о браку?

Драгиња Вуксановић Станковић

УТИШАНА ДРАГИЊА

СУПРУГА државног тужиоца Драгиња Вуксановић Станковић не појављује се у јавност већ дуже време, тачније откад се њен супруг Ивица нашао на удару оптужби да је део корупционашке афере у Тужилаштву. Она је лидер опозиционе СДП, која је у парламенту критичар актуелног режима због криминала и корупције!
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Гојко

03.10.2019. 11:12

Ovaj jadan narod još jedino da skine gaće i na leđima napiše POSLLUŽI SE SLOBODNO./ Oj narode moj,stoko moja /